"Zoeken gericht naar zoutarme alternatieven"

Yakso presenteert ketjap manis zonder zout

Bijna iedereen in Nederland eet teveel zout. Zes gram is de maximaal aanbevolen hoeveelheid zout per dag, maar gemiddeld eten we 9 gram. 80% daarvan komt uit bewerkte voedingsmiddelen, slechts 20% uit het zoutvaatje. "Met trots presenteren we Yakso ketjap manis zonder zout. Het is een heerlijk product en geschikt voor iedereen die ketjap gebruikt bij het bereiden van Aziatische maaltijden", vertelt Roelof Hulst namens FZ Organic Food.

Hij geeft aan dat FZ Organic Food het zoutgehalte in de recepturen zo laag mogelijk probeert te houden, zolang het niet ten koste gaat van de smaak van het product. "Zo hebben we afgelopen winter de receptuur aangepast voor de spice pastes, voorheen bumbu's, en hebben kans gezien om het zoutgehalte te verlagen. Daarnaast zoeken we ook gericht naar zoutarme alternatieven voor de bestverkopende producten als daarvoor mogelijkheden zijn."

Voor meer informatie:
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
roelof@fzorganicfood.com 
www.fzorganicfood.com  
www.yakso.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.