Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe hygiënische doekjes gemaakt van viscose

Tholen - Hygiënische doekjes. Die ontbraken nog in het aanbod van Marcel's Green Soap. Er zijn nu schoonmaak- en handdoekjes verkrijgbaar, gemaakt van viscose. "Hiermee willen we de liefhebbers van onze producten een duurzaam alternatief bieden. Met onze handdoekjes op zak hoef je bijvoorbeeld geen gebruik te maken van de handpompjes in openbare gelegenheden. Deze creëren een soort plastic beschermlaagje op je huid. Wanneer je dit vervolgens er weer af wast, komen deze deeltjes dus overal terecht", vertelt Marcel Belt.

Plantaardige vezels gemaakt van eucalyptus en acacia vormen de basis van de doekjes. "Na gebruik kunnen ze dus gewoon in de GFT- of papierbak gegooid worden. Ze zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, met 100% biologische oliën en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Voor de extra hygiëne bevatten de doekjes alcohol. De aloë vera en glycerine zijn zacht voor de huid." 

De hygiënische handdoekjes zijn verkrijgbaar in de geurvariant Vanille & Kersenbloesem. De verpakking bevat 15 stuks. De schoonmaakdoekjes in de geur Patchouli & Cranberry bevatten 60 stuks.

Wat Marcel betreft blijft het overigens niet bij deze introductie. "We kijken nu ook naar handspray's en hopen deze binnen afzienbare tijd te kunnen ontwikkelen en op de markt te brengen."

Voor meer informatie: [email protected] en www.marcelsgreensoap.com