Weleda opent City Spa's in Van der Valk hotels

Weleda is een samenwerking gestart met Van der Valk Internationaal. De Weleda City Spa zal de komende jaren worden uitgerold bij een aantal Van der Valk hotels, waarmee de producent van verzorgingsproducten een grote stap zetten richting landelijke dekking.  Op 24 juni is Van der Valk in Vught het eerste hotel dat een Weleda City Spa krijgt. Op 14 juli volgt Van der Valk Gent in België.

Het eerste hotel dat een Weleda City Spa krijgt is Van der Valk in Vught.V anaf 24 juni kunen gasten terecht in deze toegankelijke en duurzaam ingerichte salon voor massages en gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke Weleda producten. Ook zijn er Weleda-producten te koop.

“We zijn heel trots op onze samenwerking met de hotelvestigingen
van Van der Valk International, waarbij beide bedrijven elkaar op een
logische manier versterken door het samenbrengen van een perfecte
wellness-beleving in de prachtige omgeving van de hotels. Hiermee
zetten we de volgende stap in de uitbouw van Weleda’s massage- en
schoonheidssalons,” vertelt Marc van Boven, Algemeen Directeur van
Weleda Benelux. “Het is onze missie om de kracht van de natuur door
te geven aan de mens. Onze massages en gezichtsbehandelingen
met 100% natuurlijke Weleda-producten zijn een complete wellnesservaring vanaf het moment dat je binnenstapt totdat je de ruimte verlaat.

Peter Raaijmakers, General Manager van het Van der Valk Hotel in Vught , stelt dat de Weleda City Spa 'een zeer welkome extra service' is voor hun gasten. "Hierdoor kunnen we nog meer beleving creëren voor onze hotelgasten, maar ook zeker voor Vught en de regio is dit een aanwinst. Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking.”

Locatie

Alle Van der Valk hotels zijn vlot bereikbaar met goede parkeerfaciliteiten, en dus toegankelijk voor zowel hotelgasten als mensen uit de directe omgeving. De Weleda City Spa’s zijn bedoeld voor iedereen die een me-time moment kan gebruiken om weer in balans te komen.

Voor meer informatie:
Weleda
www.weleda.nl
www.cityspa.weleda.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven