Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw eiermerk opent 'Gallerei' in Amsterdam

Het nieuwe Nederlandse eiermerk Crazy About Eggs heeft deze week in het museumkwartier in Amsterdam een expositie geopend met een collectie van unieke werken van fotograaf Aico Lind. De serie is een ode aan het ei. De opbrengsten van de verkopen van deze werken gaan direct naar de pluimveehouders.

Opbrengsten
In de eerste paar dagen heeft de 'Gallerei' al meerdere werken verkocht en verschillende werken gereserveerd. Het aantal biologische pluimveehouders is al zes jaar achter elkaar aan het krimpen. Crazy About Eggs geeft daarom structureel per ei meer marge aan boeren om te kunnen blijven investeren in circulaire pluimveehouderijen. Crazy About Eggs wil graag een kipwaardig bestaan voor elke kip. Aandacht voor kip, ei en boer staan daarin centraal. De aanpak van Crazy About Eggs is gericht op een complete nieuwe ervaring.

Biologische eieren
Tijdens het fotograferen van beelden voor Instagram kwam Crazy About Eggs op het idee om deze unieke werken ook offline een waardige plek te geven. Naast het podium voor deze werken zal de Gallerei gelden als fysieke locatie voor het merk dat later deze maand live gaat in meer dan 300 supermarkten. Gezien de opkomst van on-demand-delivery, gebruikt Crazy About Eggs ook de locatie in Amsterdam Oud-Zuid om de eerste honderden klanten direct aan huis te voorzien met haar Bio Circulair & Bio Fair eieren. 

Dagelijks open
De Gallerei is vanaf deze week vrij te bezichtigen van 12:00 - 17:00 uur, de tickets zijn verkrijgbaar via de onderstaande link. De officiƫle opening zal plaatsvinden op dinsdag 22 juni tussen 17:00 - 21:00 uur. Het adres is Roelof Hartstraat 7.

Voor meer informatie:
Crazy About Eggs
www.crazyabouteggs.com

Publicatiedatum: