Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bechamel, Alfredo, Shiitake en Natuur

Pa'lais introduceert vier romige plantaardige bio-sauzen

Pa'lais, dé 100% Belgische plantaardige en biologische spread, breidt z'n gamma uit en brengt vier zuivelvrije sauzen op de markt: Natuur, Bechamel, Alfredo en Shiitake. Pa'lais is het bewijs dat gezond en lekker eten, mét respect voor de planeet, geen grote opofferingen met zich meebrengt in de keuken. Jouw favoriete gratin met bechamelsaus of macaroni met kaassaus kan je nu in een handomdraai een plantaardige twist geven.

Pa'lais is niet enkel op maat van veganisten, vegetariërs of personen met een lactose-intolerantie. Al wie bewuster wil eten, zonder te moeten inboeten op de smaak en textuur van zuivelproducten, vindt bij Pa'lais volledig zijn gading.



De wereld van morgen start in jouw bord
The Plant Kitchen brengt het hele Pa'lais verhaal samen onder een (h)eerlijke missie: echte verandering teweeg brengen die een positieve impact heeft op onze planeet, zonder in te boeten op plezier en smaak! Pa’lais wilt iedereen helpen gezond en lekker te koken door de traditionele keuken de 21e eeuw in te leiden met plantaardige alternatieven die minder water vereisen, minder afval creëren en ook een lagere CO2 en methaan uitstoot hebben dan zuivelproducten.

Achter Pa'lais gaat geen gigantisch foodbedrijf schuil... Aan het roer staan Laurent Jadot, een vegan entrepreneur, en plant-based chef Kevin Storms. Hun persoonlijke zoektocht naar lekkere en voedzame plantaardige alternatieven voor zuivelproducten startte in hun eigen keuken. Na maanden experimenteren groeide het idee om ook het grote publiek te laten meegenieten van hun creaties.

We don't need cheese to be happy
Net zoals bij de spreads worden de sauzen geproduceerd van duurzame cashewnoten in een 100% plantaardig atelier in België. Cashewnoten zijn een geschikte bron van antioxidanten, magnesium, ijzer, zink, mangaan en de vitamines B, E en K. Ze zijn rijk aan gezonde vetten (enkelvoudig onverzadigde vetten) en helpen zo ook je cholesterol te verlagen. Deze vetten bieden daarnaast de perfecte basis voor het fermentatieproces, dat volgens traditionele kaasbereidingsmethoden verloopt en de sauzen en spreads een authentieke smaak en romige textuur geeft. Er komen geen melk, room, boter of bloem aan te pas.

Natuur saus
Een romige smaakvolle saus die jouw soepen, sauzen en gerechten omtovert tot een heerlijke maaltijd. Als basis of als finishing touch voor zowel warme als koude gerechten, de natuurlijke smaak leent zich perfect voor jouw dagelijkse kost.

Bechamel saus - Zo de oven in
Een romige bechamelsaus die gekruid is met witte peper en nootmuskaat. Ideaal om jouw ovenschotel met groenten mee te garneren of toe te voegen aan een lasagne of gratin dauphinois.



Alfredo saus
Dit heerlijke alternatief voor een klassieke kaassaus voegt een rijke en unieke smaak toe aan al jouw gerechten. Spaghetti carbonara, macaroni met kaassaus, een smeuïge gratin, in 1-2-3 heb je jouw favoriete comfortfood klaar.

Shiitake saus
Een heerlijke romige saus met shiitakes en rozemarijn, de ideale basis voor een gastronomische plantaardige toets in al jouw creaties. De rijke textuur en champignonsmaak geeft een unieke twist aan jouw pastagerechten of groentenstoofpotjes.



Nieuwe verpakking
Beter voor de planeet betekent ook in alle stappen van het Pa'lais verhaal op zoek gaan naar milieuvriendelijke oplossingen. De oude niet-recycleerbare kartonnen potjes hebben plaats gemaakt voor een volledig 100% recycleerbare verpakking, met een lagere impact op het milieu. De nieuwe verpakking zorgt er bovendien ook voor dat de producten langer romig blijven.

De Pa'lais sauzen zijn vanaf 1 april 2021 verkrijgbaar
bij Delhaize, Bio-Planet en bio-winkels.

Aanbevolen prijzen :
Natuur Saus : 3,85€
Bechamel Saus : 4,49€
Alfredo Saus : 4,65€
Shiitake Saus : 3,99€

Voor meer informatie: laurent@futurefoods.be en www.palais.bio 

Publicatiedatum: