Bakkerij van der Westen en Bakkerij Verbeek gaan samen

Bakkerij van der Westen en Bakkerij Verbeek gaan samen. Beide bakkerijen produceren biologische brood & banket voor de biosupermarkten en speciaalzaken. Beide familiebedrijven bestaan al meer dan 40 jaar en werken 100% biologisch. Met ingang van 31 mei 2021 hebben beide bedrijven de krachten gebundeld en heeft Bakkerij van der Westen alle aandelen van Bakkerij Verbeek overgenomen.

"De gedeelde visie dat vers biologisch brood & banket een belangrijke trekker is voor de biosupermarkt/-speciaalzaak vraagt om een gebundelde aanpak en het vormgeven van aantrekkelijke broodafdelingsconcepten. Dat begint natuurlijk met een uitgewogen optimaal assortiment, duurzame verpakkingen, goede ketenefficiëntie, optimale service, sterke ondersteuning en communicatie", licht Gerrie van der Westen toe.

Wat gaat er veranderen?
"Morgen zal er nog niets veranderen, maar uiteraard zullen we in de komende maanden de assortimenten van beide bedrijven samenvoegen tot een aantrekkelijk en in totaliteit aanzienlijk smaller assortiment met als uitgangspunt 'het beste van de twee bio-bakkerijen'. We zullen ook duurzame verpakkingen ontwikkelen en introduceren met een mooie versuitstraling en duidelijke merkpositie. Verder gaan we natuurlijk met één vrachtauto leveren. En we stellen alles in het werk om de klanten optimaal te informeren en te bedienen met de service die zij van ons gewend zijn." 

Voor klanten blijft het aanspreek- en bestelpunt ongewijzigd. Ook voor private label afnemers zal er niets wijzigen. Hun assortiment en commercieel contactpersoon blijven ongewijzigd. Bakkerij Verbeek Brummen en konsequente Bio-Bäcker in Ahaus blijven zelfstandige vestigingen onder de leiding van Gudrun Kummerer en Vincent Derksen.

Voor meer informatie:
Ad van der Westen BV
Dwarsweg 18, 5165 NM Waspik 
+ 31 416-317760
info@zonnemaire.nl
www.zonnemaire.nl

Bakkerij Verbeek B.V
Saturnusweg 1, 6971 GX Brummen 
info@biobakkerijverbeek.nl
www.bakkerijverbeek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven