"Bevat alle pollen uit de regio waar je allergisch op reageert"

Hooikoorts aanpakken met Pollen-pakket en lokale honing

Tholen - Bij het horen van het woord lente gaat bij veel mensen het hooikoortsalarm af. Speciaal voor die mensen heeft Mattisson het Pollen-pakket ontwikkeld. Dit pakket bevat Mattisson Scutellaria (2500 gram - 60 vegetarische capsules) en Bijenpollen (300 gram). En daar blijft het niet bij. Mattisson adviseert om naast het Pollen-pakket ook bij een imker in de buurt een lokale pot honing te kopen. "Deze lokale honing bevat alle pollen uit de regio waar je allergisch op reageert. Door deze honing te consumeren train je het lichaam op natuurlijke wijze om beter met deze pollen om te kunnen gaan", vertelt Mathilde Eldink.

Mathilde heeft het pakket recent in verschillende winkels gepresenteerd. "De reacties waren erg positief. Er is vooral veel waardering voor het feit dat we het als een pakketje aanbieden. Hier help je mensen echt mee."

Scutellaria
Scutellaria (oftewel 'Glidkruid') is afkomstig van de Lipbloemenfamilie. Deze Lipbloemen groeien vooral in Mongolië, China en Korea. Naast het Scutellaria-kruid bevat dit product Vitamine C (ondersteunt het immuunsysteem), Curcumine en het Lalmin B200-Vitaminen Complex, dat Vitamine B2, B3 en B8 (helpt bij de normale werking van de slijmvliezen) bevat. BioPerine ondersteunt bij de opname van Curcumine.

Bijenpollen
Bijenpollen, ook wel stuifmeel genoemd, is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen het stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan. Soms zie je deze korrels aan hun pootjes blijven zitten. Deze korrels worden bijenpollen genoemd en deze worden meegenomen naar de bijenkorf. In de korf dienen bijenpollen als voeding voor de koningin en als bescherming van de korf tegen bacteriën en schimmels. De Mattisson Bijenpollen zijn afkomstig uit Spanje.

Mattisson verwijst voor het vinden van een lokale imker naar www.beelocal.nl 

Voor meer informatie:
Mathilde Eldink
Mattisson Healthcare
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
+31 (0)30 6017378 
mathilde.eldink@mattisson.nl 
www.mattisson.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven