Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin neemt DC Marum over van Coöperatie De Nieuwe Band

Per 31 maart jl. heeft Odin het pand op de Noorderringweg 12 in Marum van Coöperatie De Nieuwe Band gekocht. Theo Boon (directeur Odin) tekende het contract namens Odin. Ingrid Veenstra tekende namens Coöperatie De Nieuwe Band. Sinds het samengaan van de activiteiten van Odin en De Nieuwe Band in 2018 huurde Odin het distributiecentrum van Coöperatie De Nieuwe Band.

Ingrid Veenstra (voorzitter Coöperatie De Nieuwe Band) overhandigt de 'sleutel' van het distributiecentrum in Marum aan Theo Boon (directeur Odin). Op de achtergrond het distributiecentrum. 

Uitkering investering voor leden De Nieuwe Band
De overname van het pand door Odin betekent dat het grootste deel van het ledenkapitaal dat de leden van De Nieuwe Band in het verleden hebben opgebouwd nu kan worden uitgekeerd. Een aantal leden heeft ervoor gekozen een deel op een later moment uitbetaald te krijgen.

Positief
“Ik ben heel blij dat Coöperatie De Nieuwe Band door de aankoop van het pand door Odin de ledentegoeden kan uitkeren,” zegt Theo Boon. “Toen het in het verleden, voor het samengaan met Odin, niet goed ging met De Nieuwe Band waren velen bang dat ze niets zouden krijgen. Op deze manier is het voor veel mensen onverwachts toch positief geëindigd.”

Volgens Theo gaat er voorlopig niet veel veranderen op het distributiecentrum en blijft Odin vanuit de locatie in Marum doorgaan met groothandelsactiviteiten. Vanuit het pand in Marum worden dkw-producten gedistribueerd, inclusief non-food producten als Weleda en Dr. Hauschka. Daarnaast vindt er productie en inpak van eigen merkproducten plaats.

Het pand op de Noorderringweg heeft een oppervlakte van 3.000 m2, inclusief kantoor. Een paar jaar geleden is een tweede magazijn bijgehuurd in Marum, met een oppervlakte van nog eens 1.500 m2.

Voor meer informatie:
Odin
0345 577 133
info@odin.nl
www.odin.nl

Publicatiedatum: