Bee honest cosmetics introduceert de Manuka lijn

De nieuwste aanwinst in de verzorgingslijn van Bee honest cosmetics is de Manuka lijn met een handcrème, dag- en nachtcrème. Manuka staat erg in de belangstelling en dat is niet zo gek. Het heeft bijzondere eigenschappen en wordt vaak toegepast voor huidproblemen. Manuka honing helpt de huid hydrateren, herstellen en te kalmeren. Deze honing is verwerkt in een dag- en nachtcrème en handcrème. De crèmes zijn BDIH/COSMOS gecertificeerd, ruiken prettig en bevatten geen palmolie. 

Heilzame werking
Manuka honing is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel 'tea-tree' genoemd. Theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend om hun heilzame werking vanwege de bijzondere eigenschappen. 

Dagcrème Manuka
Een dagcrème die de gecombineerde huid hydrateert en herstelt. Met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, jojoba olie, rozemarijn- en calendula extract en vitamine E. Manuka honing werkt verzachtend en de crème trekt snel in. De krachtige mix van jojoba- en zonnebloemolie bieden verzachting van de huid terwijl de calendula- en rozemarijnextract zuiverend werken. 

Nachtcrème Manuka 
Een nachtcrème met een rijke, volle textuur die de gecombineerde huid 's nachts verzorgt en ondersteunt bij het herstellen. Met een krachtige mix van natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder biologische Manuka honing, jojoba- en sesamolie, sheabutter en vitamine E. Manuka honing draagt bij aan een optimale vochtbalans van de huid. De sheabutter en sesamolie zijn rijk aan antioxidanten. De jojoba- en zonnebloemolie bieden verzachting van de huid. 

Handcrème Manuka
Een hydraterende handcrème met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, abrikozenpitolie en vitamine E. De voedende abrikozenpitolie houdt de huid soepel. Deze handcrème werkt intensief hydraterend en beschermt tegen uitdrogen. Lichte, niet-vette crème voor mooie, zachte handen. 

Duurzame tube
De tube van de handcrème is van een duurzaam materiaal gemaakt, 57% PCR. PCR staat voor post-consumer recycled, dit is gerecycled materiaal dat is gebruikt door de eindgebruiker. Dit circulaire materiaal heeft als doel om producten en grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken. Door recycling van plastic ontstaan er weer nieuwe plastic producten. De tubes bestaan uit verschillende lagen waarbij de binnenste laag niet in aanraking komt met PCR, vandaar ook de 57% PCR.

De voordelen van PCR-materiaal:

  • Besparing op het gebruik van fossiele grondstoffen door hergebruik
  • Het materiaal wordt gemaakt van afval
  • Vermindering van CO2 uitstoot
  • Bijdrage aan het verminderen van de afvalberg
  • Het is circulair: de verpakking kan gerecycled worden


Testpanel
De Manuka lijn is goed getest en kreeg een gemiddeld rapportcijfer van een 7,5! 'Je voelt dat het werkt, dat het iets doet' en 'mijn huid voelt gehydrateerd aan' waren enkele antwoorden. Anderen vonden de crèmes goed intrekken, zacht aanvoelen en een voedend gevoel geven. 

Lief voor je lijf en voor de natuur
Behalve honing maken bijen ook andere bijzondere producten, allemaal rijk aan actieve werkstoffen die huid en haar gezond en mooi helpen houden. Daar maakt Bee honest cosmetics dankbaar gebruik van door het met onder andere zorgvuldig geselecteerde plantenextracten te combineren. Omdat elke huid daarnaast specifieke verzorging nodig heeft, zijn de formules precies afgestemd op de behoeften van verschillende huidtypen. 

Voor meer informatie: info@detraay.com en  www.beehonestcosmetics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven