Nieuwe verpakking voor hennepburgers

De Hobbit vernieuwt de verpakkingen van de hennepburgers. De variant met zeewier is als eerste aan de beurt. Ook voor de hennepburger paprika en linzen staat een upgrade in de planning, maar deze twee komen later aan de beurt. De nieuwe verpakking is voorzien van extra informatie voor de consument. Ook werd de kleur wat opgefrist.

De Belgische producent vertelt de consument op de verpakking wat meer over het hoe en het waarom van hennep. Voor meer informatie kan de consument terecht op social media, daarnaar staat een verwijzing op de verpakking. Ook vermeldt De Hobbit nu expliciet dat de burger vegan is. "De Hobbit is altijd en voor 100% vegan, maar we hebben het nog niet aan iedere consument afzonderlijk kunnen vertellen. Vandaar dat het goed is dat het erop staat", vertelt Sofie Van Malderen.

De laatste verandering is dat niet langer in tekst vermeld staat hoe de burgers klaargemaakt dienen te worden. "We hebben er nu voor gekozen om dit met pictogrammen weer te geven. Eenvoudig en duidelijk!"

De vernieuwde verpakkingen worden deze week voor het eerst aangeleverd. Prijs en barcode blijven dezelfde.

Voor meer informatie: sofie.vanmalderen@hobbit.be en www.hobbit.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven