Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking voor hennepburgers

De Hobbit vernieuwt de verpakkingen van de hennepburgers. De variant met zeewier is als eerste aan de beurt. Ook voor de hennepburger paprika en linzen staat een upgrade in de planning, maar deze twee komen later aan de beurt. De nieuwe verpakking is voorzien van extra informatie voor de consument. Ook werd de kleur wat opgefrist.

De Belgische producent vertelt de consument op de verpakking wat meer over het hoe en het waarom van hennep. Voor meer informatie kan de consument terecht op social media, daarnaar staat een verwijzing op de verpakking. Ook vermeldt De Hobbit nu expliciet dat de burger vegan is. "De Hobbit is altijd en voor 100% vegan, maar we hebben het nog niet aan iedere consument afzonderlijk kunnen vertellen. Vandaar dat het goed is dat het erop staat", vertelt Sofie Van Malderen.

De laatste verandering is dat niet langer in tekst vermeld staat hoe de burgers klaargemaakt dienen te worden. "We hebben er nu voor gekozen om dit met pictogrammen weer te geven. Eenvoudig en duidelijk!"

De vernieuwde verpakkingen worden deze week voor het eerst aangeleverd. Prijs en barcode blijven dezelfde.

Voor meer informatie: sofie.vanmalderen@hobbit.be en www.hobbit.be 

Publicatiedatum: