Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld voor cocktails"

Chef’s Fruitproducts bvba heeft onlangs een nieuwe productlijn gelanceerd: Fruit Crush! Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in cocktails. Dit product is te verkrijgen in zes verschillende smaken, namelijk passievrucht, framboos, limoen, citroen, aardbei en mango. 

Chef’s Fruitproducts bvba produceert op ambachtelijke wijze producten onder het eigen merk Chefs Food Products. Het assortiment bestaat uit o.a. (biologische) Fruitpurees, (biologische) Fruitcoulis, Superfruit, konfijten, groente- en fruitsauzen, garneersauzen. En ons nieuw product Fruit Crush (ook verkrijgbaar in bio). "Het Biologisch assortiment is zeer uitgebreid. Er zijn op dit moment 74 fruitpurees en vijf coulis biologisch gecertificeerd. Daarnaast bestaat nog altijd de mogelijkheid om producten op vraag te ontwikkelen", aldus Luc Schoemans.

De Superfruit (Variegato) is speciaal ontwikkeld voor ijsbereiders. "De stukjes fruit blijven heerlijk zacht, ondanks dat het eindproduct bevroren wordt. De Superfruit kan ook zeker gebruikt worden als een topping of ingrediënt in verschillende (ijs)desserts, bijvoorbeeld semi-fredo."

Voor meer informatie: www.chefsfruit.com 

Publicatiedatum: