"Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld voor cocktails"

Chef’s Fruitproducts bvba heeft onlangs een nieuwe productlijn gelanceerd: Fruit Crush! Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in cocktails. Dit product is te verkrijgen in zes verschillende smaken, namelijk passievrucht, framboos, limoen, citroen, aardbei en mango. 

Chef’s Fruitproducts bvba produceert op ambachtelijke wijze producten onder het eigen merk Chefs Food Products. Het assortiment bestaat uit o.a. (biologische) Fruitpurees, (biologische) Fruitcoulis, Superfruit, konfijten, groente- en fruitsauzen, garneersauzen. En ons nieuw product Fruit Crush (ook verkrijgbaar in bio). "Het Biologisch assortiment is zeer uitgebreid. Er zijn op dit moment 74 fruitpurees en vijf coulis biologisch gecertificeerd. Daarnaast bestaat nog altijd de mogelijkheid om producten op vraag te ontwikkelen", aldus Luc Schoemans.

De Superfruit (Variegato) is speciaal ontwikkeld voor ijsbereiders. "De stukjes fruit blijven heerlijk zacht, ondanks dat het eindproduct bevroren wordt. De Superfruit kan ook zeker gebruikt worden als een topping of ingrediënt in verschillende (ijs)desserts, bijvoorbeeld semi-fredo."

Voor meer informatie: www.chefsfruit.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven