Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bobbianne Vlek nieuwe Head of Sir Joe

Start-up Sir Joe gaat schaalt op

Bobbianne Vlek gaat de craft soda start-up Sir Joe leiden. Het bedrijf is een onderdeel van frisdrankproducent Vrumona en heeft vijf merken in het portfolio: Double Dutch premium mixers, Russell & Co. lemonades, Butcha kombucha, THIJS drinks en LIMEAU siropen (de laatste 3 zijn biologisch). 

Bobbianne volgt Jasper Spaargaren op. Oprichter Jasper: "Ik weet nog goed dat Bobbianne en ik 2,5 jaar geleden begonnen, een kantoorinrichting van marktplaats plukken, letterlijk van pallets tafels maken, zonder team, zonder naam; gewoon beginnen! Ik ben ongelooflijk trots Sir Joe zo door te geven voor de volgende fase. Het tekent Vrumona dat dit soort ondernemende initiatieven de kans krijgen, zodat we nu ook kunnen opschalen." 

Bobbianne: "De vraag naar craft sodas blijft groeien en is niet alleen maar voor de hipster in de randstad. Daarom neemt Sir Joe de volgende stap: heel Nederland kennis laten maken met de grote trends in sodas. We gaan ons portfolio dus aan een veel bredere klantenbasis aanbieden. We geloven dat je spannende sodas met dezelfde aandacht en kwaliteit moet kiezen als een selectie speciaal bier of die mooie wijnkaart. Als expert in de snel veranderende wereld van sodas, halen we de krenten uit de pap die we rechtstreeks naar onze klanten brengen. Sir Joe's creativiteit gebundeld met de sales expertise en het distributienetwerk van moederbedrijf Vrumona maakt het mogelijk voor ondernemers nu in één keer een mooi frisportfolio neer te zetten voor hun gasten. Dat levert hen, naast een hogere kwaliteit en beleving, ook winst in tijd en geld op."

Voor meer informatie: info@sirjoe.nl, www.sirjoe.nl en www.vrumona.nl

Publicatiedatum: