Urtekram Nordic Beauty introduceert Soothing Lavender range

Soothing Lavender is de nieuwste range van het Deense skincare merk, Urtekram Nordic Beauty. De Soothing Lavender range bestaat uit negen producten voor de huid en het haar, welke allemaal biologisch, vegan en van tenminste 99% natuurlijke oorsprong zijn. De rustgevende geur van lavendel laat je ontspannen, terwijl aloë vera, hyaluronzuur en wilgenschors extract de huid en het haar hydrateren.

Maximum Shine shampoo en conditioner
Laat je haar weer glanzen met Soothing Lavender Maximum Shine shampoo en conditioner. Met een verzorgende mix van broccoli-zaadolie en aloë vera wordt dof haar op zachte, natuurlijke wijze grondig aangepakt. Dit krachtige duo pakt onhandelbaar haar aan en laat het weer stralen.

Voedende lichaamsverzorging voor een soepele huid
Een droge huid krijgt geen schijn van kans met Soothing Lavender Body Wash, Body Lotion, Body Scrub en Body Oil. Natuurlijke oliën en aloë vera voeden de huid op natuurlijke wijze. Voor een zijdezachte huid met de rustgevende geur van lavendel. Liever een zero waste optie? Dan is er de Soothing Lavender Soap Bar.

Gehydrateerde handen
Vaak handen wassen veroorzaakt een droge huid. Urtekram Nordic Beauty Soothing Lavender Hand Wash is een hydraterende en verzorgende handzeep die voorkomt dat de huid uitdroogt. Toch een extra boost nodig? Met Soothing Lavender Hand Cream voed je de handen. Deze rijke crème trekt snel in, zodat je in no-time verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden.

Van suikerrietafval naar jouw badkamer
Alle verpakkingen van Urtekram Nordic Beauty zijn plantaardig. Ze worden gemaakt van suikerrietafval, zonder de voedselproductie te belasten. Productie van suikerriet draagt bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Elke ton suikerriet absorbeert twee ton CO2 uitstoot. Daarom noemen wij dit het reverse greenhouse effect. Dit betekent niet alleen minder conventioneel plastic, maar het draagt ook nog eens bij aan een betere leefomgeving.

Alle producten zijn vegan en gecertificeerd door Ecocert COSMOS Organic.

Voor meer informatie: info@urtekram.dk en www.urtekrambeauty.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven