Introductie katoenen koffiezak moet verpakkingsvrij winkelen stimuleren

Simon Lévelt maakt laatste stap naar 100% biologisch

Simon Lévelt brengt al bijna 200 jaar verfijnde smaken bij liefhebbers thuis. De speciaalzaak voor premium biologische koffie en thee gaat tot het uiterste voor de perfecte kop koffie of heerlijk geurende tasse de thé. Ze importeren uit meer dan 20 landen en branden en melangeren alles zelf in de branderij in Haarlem. Nu we niet meer bij de barista op de hoek terecht kunnen, is verse koffie- en thee populairder dan ooit. Simon Lévelt zorgt ervoor dat je niet alleen de mooiste smaakcombinaties in huis haalt, maar ook een verantwoorde keuze maakt. De komende tijd maken ze de laatste stap naar 100% biologisch en vandaag introduceren ze een katoenen koffiezak om verpakkingsvrij winkelen te stimuleren. Wanneer je deze koffiezak of een eigen verpakking naar de winkel meeneemt, ontvang je (tot en met 5 juni) 5% korting bij aankoop van 500 gram biologische koffie.

Foto's: Bianca van Houten.

Nippen aan de perfecte cappuccino
Denk jij bij jouw favoriete koffiemoment nostalgisch terug aan die met een hartje gedecoreerde cappuccino van de koffietent om de hoek, aan de noisette die je wegnipte op een Franse piste of een geweldig sterke espresso in het centrum van Milaan? Niet getreurd, die pure, smaakvolle koffiemomenten creëer je met de premium koffie van Simon Lévelt héél gemakkelijk bij jou thuis. Gewoon op je 1 bij 1 balkon, in het favoriete hoekje van je hoekbank of in je retro loungestoel. De koffie- en theespecialist is al sinds 1826 over de hele wereld op zoek naar de allerbeste kwaliteit en maakt met ingrediënten uit alle windstreken verrassende combinaties en melanges. Zonder toevoegingen. In meer dan 20 koffie- en theelanden over de hele wereld werken ze samen met gepassioneerde boeren, het liefst boeren die biologisch verbouwen. Het branden en melangeren doen ze – met uiterste precisie en toewijding – 'thuis', in Haarlem.

Dag wegwerpverpakking, hallo fancy koffiezak
De koffie en thee van Simon Lévelt is voor 70% biologisch geteeld. In de komende periode gaan ze zonder verlies van de allerbeste smaak en kwaliteit, ook de laatste 30% conventioneel geteelde koffie (en thee) omzetten naar biologisch. In de tussentijd willen ze verpakkingsvrij winkelen stimuleren – wel zo duurzaam. Daarom lanceert het merk deze maand een herbruikbare, katoenen koffiezak.Mikkel Lévelt, zesde generatie directeur van Simon Lévelt: "Winkelverpakkingen worden vaak eenmalig gebruikt, thuis verdwijnt onze koffie en thee meestal in een opbergblik. Reuze zonde van dat verpakkingsmateriaal natuurlijk! We willen de consument graag aanmoedigen om verpakkingsvrij te winkelen. Onze katoenen koffiezak, een prima 'vervoermiddel' voor een halve kilo koffiebonen, moet daarbij helpen."

Consumenten krijgen de koffiezak gratis bij aanschaf van 500 gram koffie in één van de winkels. Bij iedere refill ontvangt de klant 5% korting. Deze mag overigens ook gewoon een eigen koffieblik meenemen.

Voor meer informatie: info@simonlevelt.com en www.simonlevelt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven