Nieuw presentatiemeubel voor Schulp Vruchtensappen

"In menig (vers)speciaalzaak is het presentatiemeubel van Schulp al jaren een vertrouwd gezicht. De ‘sap-stelling’, zoals ze door de ondernemers ook wel genoemd worden, herbergen op een beperkte oppervlakte een mooie voorraad sappen die door de consumenten eenvoudig zelf gepakt kunnen worden. De ervaring is dat het royale aanbod en de overzichtelijke manier van presenteren de verkoop ten goede komt", zegt Schulp Vruchtensappen.


Vers-speciaalzaak Groente en fruitjuwelier De Hoef Alkmaar, Landwinkel De Haarse Gaard Haarzuilens en Kaas & Delicatessewinkel 't Kaasvat Utrecht

Waar de groene kleur voor een natuurlijke uitstraling zorgde, is inmiddels een matzwarte kleur passender in het hedendaagse winkelinterieur. Schulp Vruchtensappen heeft de maand februari benut om landelijk de verkoopmeubels in de speciaalzaken en natuurvoedingswinkels om te wisselen.

"De nieuwe versie is niet alleen passend qua kleur, maar heeft ook een robuust eiken logo-bord als prominente uiting van het merk. Bovendien zijn door een technische aanpassing de tussenspijlen niet meer nodig en ontstaan er zwevende plateaus", aldus het bedrijf. "De reacties van de ondernemers zijn zeer positief: ‘Echt Vet!’, ‘Veel meer van deze tijd!’ en ‘Een warme uitstraling door het hout, past bij deze tijd’."

Voor meer informatie:
Schulp Vruchtensappen
Zandpad 76
3621 NG Breukelen
Tel: (0346) 26 39 30
info@schulp.nl 
www.schulp.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven