Alles met elkaar verbonden: film over Landgoed Sevenaar in première

De zon komt op boven Landgoed Huis Sevenaer, de vogels fluiten. Een drone maakt indrukwekkende opnames. Dat is het begin van de film die de seizoenen volgt. Het werd hoog tijd voor een nieuwe film over Landgoed Huis Sevenaer. Op 20 februari 2021 is de film tijdens een online evenement vanuit het Musiater in Zevenaar in première gegaan. Dit evenement is terug te kijken op: www.liemerskunstwerk.nl/huissevenaer

“Alles met elkaar verbonden”
De titel van de nieuwe film over Landgoed Huis Sevenaer is “Alles met elkaar verbonden”. Het is een film geworden die heel treffend in beeld brengt dat alles met elkaar verbonden is: bodem, plant, dier en mens. Alle facetten van het landgoed zijn samen gebracht. Voelbaar in de film is de kwetsbaarheid van de locatie zo in het centrum van de stad. Zichtbaar zijn de schoonheid van het landschap, de gebouwen en de mensen die er werken. Kortom het verhaal van Landgoed Huis Sevenaer dat kwetsbaar maar sterk waar ze voor staat de toekomst tegemoet gaat. 

Tijdens het evenement vertelt Jan Terlouw waarom hij de voice-over heeft ingesproken, geeft filmmaker Olga Tops u een inkijkje in haar filmdagen, lanceert Adriaan Blokland de film, geeft Joyce van Katwijk haar eerste reactie op de film en blikt Anja van Norel samen met Olaf Klaassen en Martien op ‘t Hof terug op de film, het evenement en het voorbereidingsproces dat ze met z’n drieën als werkgroep een jaar geleden zijn gestart.

Het 50 minuten durende online evenement was volgens de organisatie een groot succes. "Vele dankbare complimenten over de film maar zeker ook over de toelichting die de indringende boodschap benadrukte. We houden daarom de link naar het online evenement rond de première nog een tijdje actief zodat ook u het evenement thuis op uw pc of tv kunt beleven."

Voor meer informatie: 

Landgoed Sevenaer
Wittenburgstraat 11
6901 AN Zevenaar
info@huissevenaer.nl
www.huissevenaer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven