Alternatief voor single-use plastic schoonmaakflessen

Maak kennis met de 'one-bottle-Philosophie'

Een schoon en fris huis, zonder dat je daar chemische en waterverspillende producten voor hoeft te gebruiken? SophieGreen is hét nieuwe en slimme schoonmaakproduct. Een scheikundelesje leert dat gewone schoonmaakmiddelen voor 80% uit water bestaan. Dus wat als we het water zelf toevoegen? De schoonmaakproducten van SophieGreen zijn verkrijgbaar in poedervorm, plasticvrij, 100% Vegan, 99,9% biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke stoffen zoals parabenen, chloor, EDTA en ammonia. SophieGreen is op alle fronten groen en doet wat het doet; schoonmaken zonder chemische rommel.

Allesreiniger Blue Rebel en Keukenreiniger Sunny Lemon.

Plasticvrije uitblinkers
De producten van SophieGreen zijn allemaal even heerlijk én natuurvriendelijk. Ontdek de vier uitblinkers: allesreinigers voor je keuken, badkamer of het hele huis. Allemaal even slim en fris. Het leukste nieuws: je kan deze schoonmaakfles je hele leven lang hergebruiken. Met de slimme eco-refills vul je jouw fles in één simpele stap na. Doe het poeder in de fles, water erbij, even schudden en klaar. Een natuurvriendelijke en krachtige schoonmaakoplossing. Per eco-refill bespaar je één plastic fles. En dat niet alleen: er hoeven ook geen bomvolle vrachtwagens meer te rijden om al die schoonmaakflessen te vervoeren.

Navulling voor de allesreiniger -  Orange Patchouli.

Soppen zonder schuld
Naast de allesreinigers en eco-refills blijft een emmertje sop onmisbaar voor de grote schoonmaakklussen. Maak kennis met Sophie’s No-Bottle-Sopje. Eén theelepeltje van dit krachtige en geconcentreerde schoonmaakpoeder is goed voor een emmertje sop. Daar kunnen veel plastic flessen mee bespaard worden. Het sopje zit in een 100% plasticvrije verpakking. De koker kan hergebruikt worden voor het bewaren van Sophie’s eco-refills. 

Allesreiniger Spring Garden. 

Een tikkeltje speels
SophieGreen houdt van de natuur en dat ruik je; van een tikkeltje speels en rebels tot oude en vertrouwde geuren. SophieGreen’s geuren bevatten heerlijke ingrediënten die al generaties lang geliefd zijn, zoals citroensap, soda, groene zeep en eucalyptus. SophieGreen mixt dit met thee, sinaasappel en patchouli. SophieGreen is er voor iedereen die wil laten zien dat het anders kan. Kleine moeite, wereldse impact.

One-bottle-Philosophie - Biologisch afbreekbaar – Vegan

SophieGreen is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten; zowel in de winkel als online (€3,59 2x navullingsproducten en €3,79 Sopje).

Voor meer informatie: www.sophiegreen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven