Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aartsen trots op samenwerking met Zespri

Zespri gaat met Aartsen voor nieuwe distributiestrategie in Nederland

De grootste kiwileverancier ter wereld Zespri kiest voor Aartsen als nieuwe distribiteur. Aartsen is marktleider in Nederland als leverancier van het totale groenten- en fruitpakket aan de non-retailhandel. Dankzij het partnership met Aartsen vergroot Zespri haar marktgebied in Nederland en samen zorgen ze voor een betere beschikbaarheid en service naar hun afnemers. Zo maken Aartsen en Zespri hun gezamenlijke ambitie waar en zorgen ze ervoor dat de markt voor kiwi’s in Nederland verder groeit.

Nonstopfresh kiwi’s
De samenwerking tussen Zespri en Aartsen start vanaf het Nieuw-Zeelandse kiwiseizoen eind april. Dan is het aan de andere kant van de wereld herfst en worden de kiwi’s in het oorspronkelijke thuisland van Zespri geoogst. Daarnaast verkoopt Zespri kiwi’s uit Italië, Frankrijk en Griekenland. Zo liggen er het hele jaar door verse kiwi’s in het schap en is Zespri vanaf april het hele jaar verkrijgbaar bij Aartsen.

“Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Aartsen. Wij zien Aartsen als een sterk familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft weten aan te passen aan de trends binnen de markt. De combinatie van ervaring en een dynamische sturing hebben ons overtuigd om hen als partner toe te voegen. De klanten van Aartsen zijn voor ons zeer belangrijk.” Sophie de Lantsheere, Head of Sales Europa bij Zespri

“Zespri stond al lang op onze wensenlijst, we zijn dan ook bijzonder trots dat we mogen samenwerken met dit wereldmerk. We zeggen al jaren dat wij als Aartsen als het moet zelfs kiwi’s kunnen laten vliegen, dus nu krijgen we de kans om het te laten zien en samen met Zespri die ambitie waar te maken,” Jack Aartsen, CEO Aartsen fruit & vegetables

Voor meer informatie:
Aart Bezemer,
Commercieel verantwoordelijke Zespri Aartsen
T: +31 (0)76 - 52 48 154
E: aart.bezemer@aartsen.com

Sophie de Lantsheere,
Head of Sales Europe Zespri
T: +32 3 201 08 16
E: sophie.deLantsheere@zespri.com

Publicatiedatum: