De Moestuinwinkel opent haar online deuren

Biologische tuinierders hebben er tegenwoordig een nieuw adres bij. De Moestuinwinkel is vanaf deze maand geopend en biedt een groot assortiment aan biologische en ecologische artikelen voor in de moestuin.

Met meer dan 1.000 producten maakt De Moestuinwinkel direct een goede start. Er is een breed aanbod beschikbaar, variërend van biologische zaden tot aan houten kruidendroogrekken. Alle producten zijn voorzien van een duidelijke beschrijving en toelichting. Kortom, alles wat nodig is voor de enthousiaste moestuinierder. 

De winkel is eerst en vooral gestart vanuit eigen behoefte. De kersverse winkeleigenaren Ashley (29) en Stefan (31) stelden vast dat er weinig aanbod was van duurzame moestuinproducten. "In veel tuincentra speelt plastic nog steeds een grote rol terwijl dit niet nodig is. Bij ons ligt de focus op duurzaamheid", zegt Ashley.

De Moestuinwinkel is een volledig online winkel en is gevestigd in Apeldoorn. Ook binnen het bedrijf ligt de focus op duurzaam. Zo worden bijvoorbeeld alle producten verstuurd in een volledige papieren verzendverpakking (dus geen plastic tape of vulling).

Voor meer informatie: stefan@demoestuinwinkel.nl en www.demoestuinwinkel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven