Nieuw bij online bio-groothandel Amanvida

Ha-Tha: bio aroma- en kruidenbalsems en reukflessen

Ha-Tha bestaat al sinds 2010 en is gebaseerd op 2500 jaar ayurvedische-medische tradities uit India, Siam en het oude volk van de Khmer. Oprichters Michael Köhler en Erika Schmidt werden geïnspireerd door deze kennis, doorgegeven door generaties, en creëerden een effectief assortiment van aroma- en kruidenbalsems en reukflessen in prachtige, zinken potjes, met enkel natuurlijke en biologische ingrediënten. "De Ha-Tha-lijn is uniek, zowel wat betreft de samenstelling, als het uiterlijk van het product. Ha-Tha staat voor de eenheid van tegengestelde energieën: warm & koud, mannelijk en vrouwelijk, positief en negatief, zon en maan. Het logo van het natuurlijke cosmeticamerk Ha-Tha is toepasselijk een lotusbloesem, die door zijn symboliek van eeuwige vernieuwing van het leven een belangrijke rol speelt in de geschiedenis van de Boeddha en het Boeddhisme", vertelt Aaltje van der Zee namens online bio-groothandel Amanvida, waar de producten van dit merk vanaf nu verkrijgbaar zijn. 

Waarom aroma balsem/kruidenbalsem en parfum crème producten van Ha-Tha?
De aroma balsem/ kruidenbalsem en parfum crème producten van Ha-Tha bevatten:

  • Natuurlijke essences
  • Geen synthetische geuren of kleurstoffen
  • Geen ingrediënten uit de petrochemie
  • Geen siliconenoliën en -derivaten
  • Geen doorstraling van eindproducten of plantaardige ingrediënten
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
  • Geen ingrediënten die op dieren zijn getest
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten

Traditionele Aziatische kruidenkennis gevat in zinken sierdoosjes
Het originele recept van de huidige Ha-Tha Kruidenfles en Ha-Tha Kruidenbalsem Classic is al een paar duizend jaar oud. "De traditie van klassieke Thaise massage en aromatherapeutische behandelingen met kruidenbalsems ontstond lang geleden in het noorden van India, bij het paleis van Prins Siddharta, de latere Boeddha. Hij gaf zijn persoonlijke arts Dr. Jivaka Kumar Baccha de opdracht om puur natuurlijke producten te ontwikkelen voor het welzijn en de gezondheid van zijn mensen. En zo geschiedde. Dr. Jivaka Kuma Baccha, een expert in de natuurgeneeskunde,wordt beschouwd als de uitvinder van bovengenoemde behandelingen - de basis voor de moderne spa-cultuur van Azië. De biologische cosmetische producten van Ha-Tha zijn gebaseerd op deze rijke cultuur. Ze zijn gecertificeerd door EcoControl, de Ha-Tha aromatherapie balsems dragen het NaTrue label."

Kruidenbalsem en kruiden reukflessen 
Het assortiment kan grofweg worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: Kruidenbalsem en kruidengeurflessen. "De eerste categorie omvat verzorgingsproducten met medicinale kruiden, terwijl de tweede categorie gebruik maakt van bevindingen uit de aromatherapie. In beide gevallen worden actieve bestanddelen uit de natuur gebruikt en is er sprake van een heerlijke geur die de zintuigen streelt. De Ha-Tha Bio Wellness Kruidenbalsem is geschikt om onder de neus te worden gewreven of te worden aangebracht op andere delen van het lichaam zoals de borst, de nek, het voorhoofd of de slapen. De Ha-Tha Bio Wellness kruiden reukflessen worden gebruikt voor aromatherapie zonder de stoffen in de huid te wrijven. Ook parfum crème is opgenomen in het assortiment van Ha-Tha verzorgingsproducten. In plaats van te rollen of te spuiten zoals bij deodorant of parfum, worden ze gebruikt om als geurige crème aan te brengen, zodat de actieve ingrediënten door de huid worden geabsorbeerd."

Er is ook een Ha-tha starterset met display verkrijgbaar voor winkels.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.

Ook particulieren kunnen terecht op de website van Amanvida.eu. Vandaag besteld, morgen geleverd. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven