Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Pukka Night Time Berry

Sinds half december is de nieuwste thee van Pukka verkrijgbaar: Night Time Berry. Zoals uit de naam al opgemaakt kan worden, gaat het om een nieuwe melange in de 'night time' theerange van het Britse theemerk. Het gaat om een blend met kamillebloem, verzachtende lavendel en valeriaanwortel. De thee is van nature cafeïnevrij en gemaakt van ethisch verantwoorde, 100% biologisch geteelde ingrediënten. Een doosje bevat 20 individueel verpakte theezakjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Ingrediënten: Rozenbottel, hibiscusbloem, kamillebloem (15%), lavendelbloem, zoethoutwortel, gemberwortel, echinaceblad en -wortel (6%), vlierbes (4%), zwartebessenvrucht (4%), valeriaanwortel, bosbessensmaak, zwartebessensmaak.

In de nieuwsbrief van The Green Chapter staat de volgende omschrijving: 'Een fruitige boost van zwarte bes, vlierbloesem en een warme omhelzing van echinacea en gember. Met een vleugje valeriaan voor het heerlijkste kopje thee voor het slapen gaan. Voor een rustige nacht en een heldere ochtend.'

De thee is verkrijgbaar bij o.a. Vitaminstore, G&W Gezondheidswinkels, Ekoplaza en de betere reformwinkels en drogisterijen.

Voor meer informatie: www.pukkaherbs.com en www.thegreenchapter.com  

Publicatiedatum: