Nieuwe low-carb en suikervrije proteïnerepen

In de smaken Almond Orange Choc en Almond Mint Choc introduceert Swiss Point of Care onder het merk Go-Keto haar eigen proteïnerepen. Ben Nordemann is ruim een jaar bezig geweest met het ontwikkelen van deze koolhydraatarme en biologische proteïne repen zonder suiker met een prettige textuur en een lekkere smaak."Het was een aardige uitdaging", vertelt Nordemann. "De meeste repen blijven aan elkaar kleven door het gebruik van suiker. Als biologisch alternatief worden veelal dadels gebruikt, maar daar zitten juist veel suikers in. Hiervoor hebben we nu een eigen suikervrij procedé ontwikkelt met onder andere MCT olie." Om de repen toch een zoete smaak te geven, en stevia een ongewenste chemische nasmaak geeft, is gekozen voor het gebruik van Polyolen. "Deze zijn licht en een natuurlijke zoetstof. Omdat het lichaam ze niet herkent, worden ze in het lichaam niet opgeslagen als suiker en hebben ze geen invloed op je bloedsuikerspiegel."

Voedingswaarde
De filosofie van zowel Swiss Point of Care als Nordemann is gericht op een gezonde levensstijl. "Ik vind het belangrijk om biologische producten te gebruikt. Het is veel beter voor de natuur en het milieu doordat er minder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest hoeven te worden gebruikt. En biologische producten hebben daarnaast veel meer smaak en voedingswaarde. Onderzoek laat ook zien dat biologische producten meer voedingswaarde bevatten, meer natuurlijke mineralen behouden en veel gezonder zijn."

Energieboost
De Go-Keto Protein reep bevat naast extra eiwit, dat je lichaam de hele dag van energie voorziet, ook goede vetten. "Van goede vetten wordt je niet dik, van suikers wel. Goede vetten geven je lichaam energie en zijn een schone brandstof." In de Go-Keto Protein repen zit MCT vet. "MCT Olie, gemaakt van pure kokosvetzuren, is het beste soort vet dat je kunt nemen. MCT’s worden sneller verwerkt in je lichaam en geven zowel je lichaam als je geest een energie boost."

Gecertificeerd
De Go-Keto Protein repen zijn biologisch gecertificeerd (SKAL), 100% vegan, vrij van lactose, suiker en gluten. Ingrediënten zijn onder meer biologische noten, sinaasappelolie of pepermuntolie, cacao, roze himalayazout en groene thee-extract.

Nieuwe producten
Nordemann is behoorlijk trots op de Go-Keto Protein repen. "We zijn zo enthousiast geworden dat we nu bezig zijn met ontwikkelen van nog een aantal koolhydraatarme en suikervrije producten. Snacks waarmee we willen laten zien dat biologisch producten niet alleen goed en gezond, maar ook gewoon heel lekker kunnen zijn."

Voor meer informatie:
Swiss Point of Care
+31 (0) 851303684
info@swisspointcare.com 
www.swisspointofcare.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.