Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
MAAS breidt theeassortiment uit met BLCK Tea Fairtrade

"Passend bij verschillende theemomenten op kantoor"


Bij de klanten van MAAS ontstaat steeds meer vraag naar een breed theeassortiment, met daarbij een gecertificeerde thee als de nieuwe standaard. "Met BLCK Tea Fairtrade bieden wij een zorgvuldig samengesteld assortiment van 10 unieke en rijke theesmaken. Fairtrade gecertificeerd. Vijf geselecteerde smaken zijn ook biologisch. Deze zijn rijk aan theebladeren van plantages waar de invloed op milieu en dierenwelzijn aan de strengste internationale eisen moeten voldoen", vertelt Jamy Kop namens MAAS.

Door het drinken van deze thee, dragen de theeliefhebbers bij aan een eerlijke prijs voor de theeboer en maken zij de wereld elke dag een beetje mooier. "Dubbel genieten dus. BLCK Tea Fairtrade biedt een compleet assortiment, passend bij de verschillende theemomenten op kantoor. Tien unieke en rijke melanges. Kenmerkend door een zorgvuldig en duurzaam productieproces. Met dit nieuwe theeassortiment van MAAS spelen wij in op de groeiende vraag naar Fairtrade gecertificeerde producten bij onder andere gemeentes."

Voor meer informatie: www.maas.nl 

Publicatiedatum: