Nieuw: Hydro Sensation-lijn

Het is herfst: tijd voor intensieve hydratatie. Lavera biedt nu een licht alternatief voor zware crèmes. De nieuwe Hydro Sensation-lijn bestaat uit vier natuurlijke verzorgingsproducten, die volgens de producent lichter zijn dan ooit tevoren. Het geheim: de combinatie van natuurlijk hyaluronzuur en biologische algen.

De biologische algen worden geoogst bij rotsachtige kusten in Europa. De eiwitten van de algen geven de huid energie en zorgen voor een beschermende laag die uitdroging van de huid tegengaat. Het natuurlijk hyaluronzuur houdt het vocht vast voor intensieve langdurige hydratatie.

De Hydro Sensation-lijn heeft een lichte, verfrissende textuur en is geschikt voor de normale tot droge huid. De producten zijn veganistisch, NATRUE gecertificeerd en bevatten biologische ingrediënten. 
 
Over de producten 

Hydro Sensation dagcrème
lavera heeft een nieuwe, speciale, lichte geltextuur ontwikkeld. Deze verfrissende gelcrème stimuleert de huid en hydrateert intensief. Het trekt snel in en geeft de huid ’s ochtends direct een fris gevoel.

  • Hydrateert intensief
  • Trekt snel in
  • Zorgt voor een verfrissende sensatie

Consumentenadviesprijs 50 ml: € 18,49
De glazen pot: 73% gerecycled
Kartonnen verpakking: 100% gerecycled

Hydro Sensation serum
Voor nog intensievere hydratatie, breng je vóór je dagcrème het serum aan. Zo worden de vochtreserves van de huid aangevuld.

  • Zorgt voor een verfrissende sensatie
  • Hydrateert effectief
  • Trekt snel in

Consumentenadviesprijs 30 ml: € 15,49
Kartonnen verpakking: 100% gerecycled

Hydro Sensation gezichtsspray
De gezichtsspray zorgt voor een verfrissende boost. Breng hem 's ochtends aan zodat de huid huid ontspant. Gedurende de dag vaker gebruiken om je om de huid weer op te frissen.

  • Ultra lichte hydratatie
  • Verfrist onmiddellijk
  • Voor een ontspannen huidgevoel

Consumentenadviesprijs 100 ml: € 9,49
Fles: 100% gerecycled

Uit liefde voor milieu en natuur
lavera streeft ernaar om zo veel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen, in belang van de natuur en het milieu. Laverana, de fabrikant van lavera, is een klimaatneutraal bedrijf en gebruikt groene stroom voor alle bedrijventerreinen. De CO2-uitstoot van het bedrijf wordt gecompenseerd door de financiering van een ClimatePartner-bosbeschermingsproject in Peru: Tombopata. Dit wordt gedaan om het Amazonegebied te beschermen.

De nieuwe Hydro Sensation producten zijn gecertificeerd volgens de standaarden van de non-profitorganisatie NATRUE en zijn allemaal vegan. 

Voor meer informatie: info@hollandpharma.nl en www.hollandpharma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven