'Natuurlijk is elke dag anders'

Zonnatura start nieuwe landelijke merkcampagne

Vandaag start Zonnatura met een nieuwe landelijke campagne, genaamd 'Natuurlijk is elke dag anders'. In de campagne duikt Zonnatura vol in het dynamische, drukke leven van nu. Een leven dat er elke dag anders uitziet en waarbij Zonnatura voor al die uiteenlopende momenten perfecte natuurlijke producten heeft. De campagne is vanaf vandaag te zien op televisie, in print, online en op social media.

Met de nieuwe campagne speelt Zonnatura in op de trend van natuurlijke, plantaardige en voedzame voeding. Het merk richt zich vooral op bewuste shoppers: energieke, positieve vrouwen die bewust in het leven staan. De campagne draait dan ook om het drukke leven van deze doelgroep. De commercials brengen dit leven herkenbaar in beeld en laten zien dat de producten van Zonnatura perfect passen binnen een natuurlijke, gezonde en dynamische levensstijl.

Volgens Martijn Morsink, Marketing Directeur Wessanen, wil het bedrijf met de campagne ook de rijkheid van het productportfolio tonen. "Ons assortiment, dat 100% natuurlijk en biologisch is, bestaat uit meer dan 100 producten. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is er dus wel een voedzaam product waarmee je bijvoorbeeld je ontbijt, tussendoortje of lunch verantwoord in kan vullen. We willen consumenten graag laten zien dat Zonnatura een merk voor hen is. Een herkenbaar, relevant merk, met voeding en dranken die bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl en waarmee je elke dag vol positieve energie kunt aangaan. Wat er dan ook op je afkomt."

Ontbijt en theemoment
De campagne bestaat uit verschillende uitingen, waarvan een aantal die vandaag gelanceerd worden zich focussen op het ontbijt en het theemoment. "Wij zullen komend jaar de campagne continueren en ons steeds focussen op één product of productcategorie uit ons enorm gevarieerde assortiment. Dat koppelen we vervolgens aan herkenbare momenten uit het leven van onze doelgroep. En dit alles op een positieve, optimistische en energieke manier. Zo willen we zo veel mogelijk Nederlanders inspireren om voor Zonnatura te kiezen", aldus Martijn.

Dit zijn de nieuwe commercials:

Credits campagne
Naam campagne: Natuurlijk is elke dag anders
Opdrachtgever: Wessanen
Strategie, Creatie, Projectmanagement, RTV, Design: Fitzroy
Productiemaatschappij: Nosh Food Films
Regisseur: Joris Noordenbos
DOP: Bas Andries
Foodstyling: Oliver Knight
Muziek: Cris and Jef Music

Voor meer informatie: info@zonnatura.nl en www.zonnatura.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven