"Met het oog op het bieden van zekerheid in de gehele supply chain"

Coca-Cola haalt Honest uit assortiment in België en Luxemburg

Coca-Cola België heeft besloten om het bio-merk Honest vanaf 21 september 2020 niet meer aan te bieden op de Belgische en Luxemburgse markt. 

Op de website geeft Coca-Cola de volgende toelichting: 

"Door de coronacrisis staat de hele wereld voor ongeziene uitdagingen. Op vlak van gezondheid, op persoonlijk vlak, maar ook op economisch vlak. Als bedrijf lag onze focus de afgelopen maanden daarom op 3 prioriteiten: blijven doen wat we kunnen om de veiligheid en het welzijn van onze mensen te garanderen; dicht bij onze partners en klanten staan; en een tastbaar verschil maken in de gemeenschappen waarin we actief zijn."

"De situatie vraagt jammer genoeg ook om een heroriëntering van focus en middelen. In deze context hebben we dan ook besloten, met het oog op het bieden van zekerheid in de gehele Coca-Cola supply chain, om het bio-merk Honest vanaf 21 september 2020 niet meer aan te bieden op de Belgische en Luxemburgse markt."

"Binnen onze strategie om een bedrijf te worden dat een drankje voor elk moment wil aanbieden (total beverage company) blijven we geloven in biologische en duurzame dranken en bekijken hoe we kunnen terugkomen met een volwaardig alternatief als de tijd daar rijp voor is."  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.