De cappucino 2020?

Deze week gaat René op pad met de plantaardige haver barista van Provamel. Hij is benieuwd hoe je nu de perfecte cappuccino maakt. Daarvoor is hij bij een echte barista aan het juiste adres. Barista Florian van Beers legt uit waarom de haver barista van Provamel zo fijn opschuimt en hoe je de mooie vormpjes in je mok krijgt.

Deze video is gemaakt voor de Ekoplaza-campagne 'Voor Beter Eten'. Hiervoor is tv-kok René Pluijm afgereisd naar de oorsprong van Beter Eten. René: “Ik voel dat we met z’n allen langzaam maar zeker eet- en klimaatmoe zijn. We worden overvoerd met allerlei informatie. Ook ik weet het antwoord soms niet meer. Dat er zoveel wordt geschreeuwd door onkundige mensen is doodzonde. Ik wil ontdekken en met enthousiasme laten zien dat het echt kan. Goede voeding in je lijf stoppen, afkomstig van een boer die daar eerlijk geld voor krijgt. Dat is gemaakt op een manier die de aarde het minste schaadt. In mijn ogen zet Ekoplaza een stap in de goede richting met eerlijke, herleidbare verhalen. Een aantal van die mooie verhalen heb ik zelf mogen beleven!"

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven