Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We maken alles dagelijks vers met bio-ingrediënten"

Repen op maat

Tholen - Make my bar maakt sinds begin dit jaar 'healthy bars' van noten, zaden en vruchten zonder toevoegingen. "De repen zijn onbewerkt en raw met alleen maar biologische ingrediënten", vertelt Robert Meester.

Robert benadrukt dat Make my bar alle ingrediënten bij Skal-gecertificeerde bedrijven inkoopt. "Wij maken de repen ambachtelijk met de hand, we snijden de ingrediënten, mengen ze en koelen de repen waarna ze gesneden worden. Het enige wat automatisch gebeurt, is het verpakken." Ook deze verpakking is overigens verantwoord, deze is namelijk gemaakt van kraftpapier, wat biologisch afbreekbaar is.

Het meest unieke aan Make my bar is volgens Robert dat iedereen zijn of haar eigen reep kan samenstellen. "Wij hebben geen voorraad, maar maken alles dagelijks vers. De repen kun je ongekoeld bewaren, maar in de koelkast blijven ze iets steviger. Op onze website zie je de voedingswaarde van je reep veranderen als je de samenstelling van je reep wijzigt. Niet wij, maar jij bepaalt wat je eet. Vervolgens kun je je reep verder personaliseren door hem een eigen naam te geven. Ook kun je kiezen uit onze favoriete repen, die wij met zorg voor je samengesteld hebben. Onze repen zijn lekker als gezonde snack voor tussendoor of als energie boost na het sporten."

Voor meer informatie

Robert Meester
Make my bar
06 36386437
makemybar@gmail.com  
www.makemybar.nl