Lekkerder bij de Boer

App leidt consument naar boerderijwinkels en stalletjes langs de weg

Lekkerder bij de Boer heeft onlangs een app gelanceerd. Deze gratis app is  beschikbaar in de Google Play (Android) en App Store (iOS).

Online wegwijzer   
Met de app vindt de consument makkelijk een boerderijwinkel, stalletje langs de  weg, versautomaat of melktap in zijn buurt. Ook imkerijen, kwekerijen en molenaars  zijn vindbaar via de app .   

De app helpt de consument met het uitstippelen van de route naar het verkooppunt.  De openingstijden en contactgegevens staan vermeld en er kunnen reviews achter  worden gelaten, voorzien van tekst, foto’s en video’s. Ook is te zien welk  assortiment momenteel beschikbaar is.   Belangrijke stap   
Initiatiefnemer en aanjager van Lekkerder bij de Boer, Thomas Siahaya: “Dit is weer  een belangrijke stap in het volwassen worden van ons platform. En we liggen op  schema. In april 2020 hebben we www.lekkerder.nl  gelanceerd. Nu de introductie van de apps. Onze dienst is echt app- en mobiel georiënteerd. We wijzen onze gebruikers  immers de weg naar allerlei heerlijks, verstopt in ons mooie land. Daar lenen een app  en een mobiele site zich uitstekend voor.”   

Doorontwikkelen   
De apps en site van Lekkerder bij de Boer krijgen in de komende periode nog meer  functionaliteiten. Met als doel het de consument zo makkelijk te maken dat een  bezoekje aan de boer onderdeel wordt van de dagelijkse of wekelijkse boodschap.  Volgens Siahaya is dat een kwestie van zoveel mogelijk drempels en belemmeringen  wegnemen.   

Dat geldt ook voor de boer. “Daar zijn we gereedschappen voor aan het  ontwikkelen. Zodat onze online marktplaats voor verse producten uit de regio, het de boer makkelijk maakt de lokale bevolking en toeristen over de vloer te krijgen. En  dat met de consument een langdurige relatie wordt opgebouwd.” 

Voor meer informatie:
https://over.lekkerder.nl/app/    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.