Quinua Real kiest voor verpakking van Bio4Pack

Volledig composteerbare stand-up poach met zipper gepresenteerd in Spanje

Bio4Pack is al jarenlang actief in Europa met diverse soorten sustainable verpakkingen. Ze zijn stuk voor stuk composteerbaar en de recent geïntroduceerde paddy straw trays mogen na gebruik zelfs bij het oud-papier. Nieuw in het assortiment zijn de stand-up poaches voorzien van een zipper, waarmee de verpakking hersluitbaar is, die volledig composteerbaar is. De Spaans klant Quinua Real heeft gekozen voor deze verpakking om een complete lijn biologisch geteelde quinoa en granola te verpakken.

Aantrekkelijk packaging design
Quinua Real heeft voor de verpakking van haar producten gekozen voor een opvallende frisse verpakking. Hierbij is optimaal gebruik gemaakt van de bedrukkingsmogelijkheden die het materiaal van de verpakking (seal laag in combinatie met cellulose) heeft. Dit materiaal laat zich in tot wel 8 kleuren bedrukken waarbij in dit specifieke geval gekozen is voor een matte bedrukking. De verpakkingen zijn al verkrijgbaar in relatief lage hoeveelheden en vanaf 25.000 exemplaren zijn de poaches te bedrukken in een eigen design. De hoge zuurstofbarrière van de verpakking zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de producten wordt gegarandeerd.

Het spreekt voor zich dat de verpakkingen voldoen aan de EN13432 norm voor compostering waarmee de verpakkingen in de groene bak mogen.

Voor meer informatie: p.gerritsen@bio4pack.com en www.bio4pack.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.