Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: shampoo bar met conditioner

Bee honest cosmetics presenteert de nieuwste producten: shampoo bars met conditioner. Een shampoo bar past helemaal in de trend van plastic vrij en natuurlijke verzorging. Een shampoo bar is shampoo in de vorm van een stukje zeep en is speciaal voor je haar. Het werkt hetzelfde als een vloeibare shampoo, het zorgt ervoor dat je haar schoon wordt en volume en glans krijgt zonder dat het je haar uitdroogt. 

Bee honest cosmetics introduceert drie bars voor verschillende haartypes:

Jojoba & honing voor normaal tot vet haar 
Aan de nectar die bijen uit bloemen en bloesems halen, voegen zij vanuit hun speekselklieren verschillen enzymen en goede bacteriën toe. Hierdoor, en door verdikking middels natuurlijke verdamping, wordt nectar uiteindelijk omgezet in honing. Honing is een 'humectant', een ingrediënt dat vocht in huid en haar aantrekt en vasthoudt. Jojoba vertraagt de afgifte van talg en het is een goede vochtinbrenger voor de hoofdhuid. De bar heeft een heerlijke zachte honing geur, werkt verzachtend en het maakt haar en huid zacht en soepel.

Jasmijn & propolis voor droog en beschadigd haar 
Naast nectar en stuifmeel verzamelen bijen hars van allerlei boom- en plantenknoppen. Ook hier voegen ze verschillende enzymen uit hun speekselklieren aan toe, waardoor er propolis ontstaat. Bijen gebruiken propolis om hun bijenkorven mee te verstevigen en hun volk te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels. Door de vele antioxidanten in propolis helpt het celbeschadigende vrije radicalen afkomstig van bijvoorbeeld luchtvervuilingsdeeltjes en UV-straling te neutraliseren. De jasmijn olie geeft de bar een heerlijke frisse, licht bloemige geur. De shampoo bar heeft een herstellend vermogen dankzij de propolis.

Bergamot & bijenwas voor normaal haar en een gevoelige huid 
De was die bijen gebruiken voor het bouwen van hun honingraten maken ze zelf, met behulp van wasklieren die aan beide kanten van hun achterlijf zitten. Rijk aan natuurlijke antimicrobiotica beschermt bijenwas de larven en opgeslagen stuifmeel en honing tegen virussen en bacteriën. Het biedt bescherming tegen schadelijke factoren van buitenaf en voorkomt vochtverlies. Bergamot olie is verkwikkend en reinigend en heeft een heerlijke frisse geur. De shampoo bar werkt kalmerend op een gevoelige, snel geïrriteerde huid en is verzachtend en jeuk verlichtend.

De 7 voordelen van Bee honest cosmetics shampoo bars & conditioner:

  1. Geen plastic verpakkingen, de bar zit in een kartonnen doosje met FSC-keurmerk
  2. Het is erg zuinig in gebruik: 1 bar komt overeen met 3 flessen shampoo
  3. Handzaam formaat, dus ook makkelijk mee te nemen op vakantie
  4. De shampoo bar & conditioner van Bee honest cosmetics heeft als basis een  honingproduct; honing, propolis of bijenwas
  5. Met handige 2 in 1 formule is je haar glanzend, makkelijk doorkambaar en ruikt het heerlijk fris
  6. Shampoo bar & conditioner heeft de vorm van een bijenraat
  7. BDIH / COSMOS gecertificeerd en vrij van siliconen, parabenen, conserveermiddelen

Ervaringsdeskundigen
De shampoo bars & conditioner zijn uitgebreid getest bij jongeren, vrouwen en mannen. De doelgroep rond de 20 jaar was erg enthousiast over de bar: "Je hebt echt het idee dat je weinig shampoo gebruikt en toch veel schuim krijgt. Wat ook heel prettig is dat je niet de indruk krijgt dat je teveel gebruikt, wat wel bij een fles shampoo het geval kan zijn. Wassen met een shampoo bar geeft een duurzaam gevoel". De vrouwen waren in eerste instantie wat terughoudender. Werkt de shampoo bar echt net zo goed als shampoo in je haar? Na een paar keer gebruiken waren de reacties lovend: "Hoe vaker je het gebruikt, hoe prettiger je haar aanvoelt en het gaat meer glanzen". Mannen gaven aan een shampoo bar veel handiger te vinden dan een fles: "Goed bedacht!"

Natuurlijke ingrediënten
Alle producten van Bee honest cosmetics zijn vrij van minerale oliën, siliconen en synthetische geur- of kleurstoffen. "Wij combineren honingproducten met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, liefst van biologische oorsprong en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe. Bee honest cosmetics wil met de producten haar passie voor de veelzijdige, prachtige natuur en schoonheid van de mens delen. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor jezelf en voor alles om je heen", aldus Joyce Weerman. 

De shampoo bars & conditioners zijn te koop bij Ekoplaza, Odin en de natuurvoedingswinkels.

Voor meer informatie: www.beehonestcosmetics.com

Publicatiedatum: