Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Zuivelvrije yoghurt voor kinderen vanaf zes maanden

Nieuw: Ella's Kitchen Dairy Free, het eerste zuivelvrije yoghurt-alternatief voor kleintjes vanaf zes maanden in Nederland. Nieuw, spannend en zóóó romig, dat is interessant voor alle kleine avonturiers. De nieuwe knijppakjes liggen vanaf deze week in de winkel: Banana Yoghurt Alternative en Fruit, Coconut Milk + Oats.

Nieuwe smaken
Dairy Free is gemaakt voor alle kleintjes – en het is geschikt voor baby's en peuters met koemelkallergie of lactose-intolerantie. Ze zijn allebei heel romig; perfect voor de eerste hapjes.

  • Banana Yoghurt Alternative: De allereerste plantaardige baby-yoghurt in Nederland. Een biologisch alternatief voor yoghurt van kokosmelk met zuivelvrije culturen, banaan en een beetje appel. Lekker als ontbijt of als snack onderweg.
  • Fruit Coconut Milk + Oats: Een heerlijk romig havermout-ontbijtje voor je kleintje. Geen zuivel dus, maar fris + zoet kokoswater en kokosmelk met peer + vijgen. Spannend, tropisch en fruitig – een perfect buikenvullertje.

Ella's Kitchen wil kleintjes helpen om op te groeien met gezonde eetgewoontes. Baby's en peuters eten net als grote mensen met al hun zintuigen en daarom laat Ella's ze veel nieuwe smaken, geuren, kleuren en texturen ontdekken. Die ontdekkingsreis is goed voor hun smaakontwikkeling. Hoe meer foodie avonturen, hoe beter.

Dairy Free knijppakjes zijn 100% biologisch, bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen en is er geen suiker of zout toegevoegd. Het is koud op zijn allerlekkerst, maar hoeven niet in de koelkast bewaard te worden. Zo kan men ze overal mee naartoe nemen.

Verkrijgbaarheid
Nu te koop bij Albert Heijn, Etos, Plus en vanaf 17 augustus bij Jumbo. Banana yoghurt alternative (90 gram) voor €1,59. Fruit, coconut milk + oat porridge (100 gram) voor €1,59.

Voor meer informatie: Ianna Niemeijer, 06 19244177

Publicatiedatum: