IJsboerke kiest voor duurzame verpakking van Bio4Pack

Fruit & Veg ijs verpakt in verantwoorde verpakking

De Belgische ijsproducent IJsboerke brengt verantwoord ijs onder het Fruit & Veg label op de markt. Minstens net zo verantwoord is de verpakking; IJsboerke heeft voor de Fruit & Veg ijsjes namelijk gekozen voor een duurzame verpakking van Bio4Pack.

Verantwoorde verpakking voor verantwoord snacken
IJsboerke is zich bewust van haar positie als ijsproducent. Ze hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen dan ook hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de productontwikkeling, maar ook in het bewustzijn ten aanzien van de verpakking. Voor de Fruit & Veg ijsjes is dan ook bewust gekozen voor een duurzame verpakking van Bio4Pack. De ijsjes worden verpakt in een cellulose folie die FSC/PEFC gecertificeerd is. Daarnaast is de verpakking 4-sterren biobased gecertificeerd en zowel thuis-composteerbaar als industrieel composteerbaar. En omdat de verpakking ook nog eens 'A Planet Plastic' gecertificeerd is, mag het plastic-free logo gevoerd worden. IJsboerke wil hiermee een bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic afvalberg.

De ijsjes zijn een combinatie van fruit en groenten en sluiten aan bij de groeiende vraag naar vegan producten. En ze zijn ook nog eens verantwoord doordat ze minder calorie├źn bevatten.

Duurzaam is zeker niet saai
"Dat duurzame verpakkingen net zo aantrekkelijk kunnen zijn als traditionele verpakkingen bewijst IJsboerke met de Fruit & Veg verpakkingen. Ze zijn fris en vrolijk door het optimale gebruik van de mogelijkheid om de verpakkingen tot in wel 8 kleuren te bedrukken. Zo zie je maar dat duurzaam zeker niet saai hoeft te zijn", aldus Patrick Gerritsen, directeur van Bio4Pack. 

Voor meer informatie: info@bio4pack.com en www.bio4pack.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.