Nieuw in het theeschap: Piramide kruideninfusie voor koud water

Met de zomer in het vooruitzicht komt Piramide met iets verfrissends: kruideninfusie voor koud water. "De speciaal samengestelde blends in een theezakje geven optimaal smaak af aan water voor een kruidige verfrissing. Ideaal voor de (warme) zomermaanden wanneer iemand meer water drinkt", aldus Piramide.

De kruideninfusie komt in twee verschillende smaken: Zwarte bes & echinacea en Gember, citroengras & kurkuma. Vanaf deze week zijn ze exclusief verkrijgbaar bij de biologische supermarkten en speciaalzaken in het theeschap. De infusies zijn 100% biologisch, suiker- en cafeïnevrij en verpakt in ongebleekte, plastic-vrije theezakjes.

Gezonde hydratatie
"Thee wordt gezien als gezonde hydratatie. Het is een lekker en goed alternatief voor suikerhoudende frisdranken. De Piramide kruideninfusies bieden het beste van kruiden en het lekkerste van fruit in twee natuurlijke smaken. Dit concept is uniek en nieuw binnen de theecategorie binnen de natuurvoedingswinkels."

De Piramide kruideninfusie komt in een doosjes met 10 zakjes. Ze zijn verkrijgbaar in biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland en België en de adviesprijs is €2,99 per verpakking.

Voor meer informatie: www.piramidethee.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven