Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Na grondige verbouwing en metamorfose

Natuurwinkel is heropend als Biowinkel Gouda

Een grote gerealiseerde stap in een uitzonderlijke periode. Afgelopen weekend is Biowinkel Gouda, na een grondige verbouwing en vier gesloten dagen weer in volledig nieuwe stijl heropend.
De heropening van de Biowinkel aan de Goudse Lange Groenendaal gebeurde niet met een groot heropeningsfeest vanwege Corona. Wel met honderden eerste nieuwsgierigen die niet wilden wachten om weer biologische boodschappen te doen. "De overweldigende reacties en felicitaties bevestigen onze blijdschap en trots nu de winkel een nieuwe indeling en eigentijdse uitstraling heeft gekregen", vertelt eigenaresse Céline Brugman.

Samen met een professioneel bouwteam is er in enkele dagen enorm veel werk verricht. Behalve de zichtbaar complete metamorfose is er een aantal belangrijke milieubesparende investeringen gedaan zoals volledige led-verlichting, energiezuinige airco en verwarming. Ook is er geen gasvoorziening meer nodig. Bovendien is het grootste deel van de oude inrichting opnieuw gebruik en verder hebben we gekozen voor materialen als staal, tegels en hout die een mooie eigentijdse look geven.

Dat Biowinkel Gouda, de biologische specialist, al jaren een begrip is in Gouda weten de meesten inmiddels. Céline: "Dit voorjaar hebben wij ervoor gekozen volledig zelfstandig op eigen benen verder te gaan. Wij zien kansen om binnen de biologische branche goed samen te werken en ons regionale karakter te versterken."

De eigenaresse wil ook haar team nog graag bedanken: "Ik ben ongelofelijk trots op mijn team die met mij de laatste weken zo hard heeft gewerkt aan onze mooie winkel. Want ondanks alle Corona-maatregelen staan wij dagelijks klaar om ons biologische assortiment te verzorgen en klanten in onze regio die graag biologische boodschappen doen te helpen."

Biowinkel Gouda is te vinden op de vertrouwde plek: Lange Groenendaal 99 in Gouda.

Voor meer informatie:

Céline Brugman
Biowinkel Gouda
Lange Groenendaal 99
2801 LS Gouda
0182 513260
www.biowinkelgouda.nl 
www.facebook.com/biowinkelgouda 
www.instagram.com/biowinkelgouda 

Publicatiedatum: