Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Limited edition Yuzu blijkt een blijvertje

YAYA Kombucha nu ook in blik

YAYA Kombucha is vanaf nu ook te koop in blik. Dat is beter voor de planeet en praktischer voor de winkel en voor de consument. YAYA Kombucha in blik is vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn to go en in de nieuwe webwinkel van YAYA Kombucha.



Blik is beter
YAYA Kombucha wil een natuurlijk en verantwoord merk zijn. "De move naar blik past daarbij. Blik is gemaakt van aluminium, en dat kun je eindeloos recyclen. We zijn daar in Nederland echt goed in. Blik is lichter dan glas en omdat je het makkelijk kunt stapelen en het niet breekbaar is, heeft het een stuk minder ruimte nodig. Dat is handig in de koelkast of in een rugzak op weg naar een park-barbecue bijvoorbeeld, maar ook in de logistiek. Hoe minder vrachtwagens op de weg, hoe minder CO2-uitstoot. YAYA Kombucha wordt lokaal geproduceerd in eigen brouwerij, ook dat scheelt weer voedselkilometers."



Shop
Meer goed nieuws: er is nu ook een webshop. Hier kan men alle smaken van YAYA Kombucha bestellen. Pakketten kunnen in heel Nederland koud worden geleverd en de bezorging is gratis. Ook de nieuwe smaak Yuzu is ingeblikt in de webshop te vinden. YAYA Kombucha lanceerde de smaak vorig najaar als limited edition. Dat werd nogal een succes, en daarom is het nu aan het vaste assortiment toegevoegd.



YAYA Kombucha is zoals altijd 100% biologisch en gemaakt in eigen brouwerij in Amsterdam.

Vijf smaken – 330 ml voor € 2,20.

Koud bewaren tussen de 2-7 graden.

Over YAYA Kombucha
YAYA Kombucha is de eerste biologische kombuchabrouwerij in de Benelux. Sinds 2017 produceren Charlotte Krijger en Tom Vollebregt in Amsterdam verse kombucha in vijf smaken: Original, Ginger, Blueberry, Hops en Yuzu. Naast biologisch wordt er uitsluitend met echte ingrediënten gewerkt en zijn 'natuurlijke' aroma's en pasteuriseren uit den boze. YAYA Kombucha is inmiddels te koop bij meer dan 400 horecazaken, biologische supermarkten en sinds mei 2020 bij Albert Heijn to go.

Voor meer informatie:

Niels Paauw
Pow Comms
06 28838886
niels@ka-pow.nl 
www.yayakombucha.com 

Publicatiedatum: