"Veel winkels moeten nu weer voorraad gaan opbouwen"

Gouden pompje voorkomt verspilling

Tholen - Als gevolg van de coronacrisis is de vraag naar zeep enorm gestegen. Dat merken ze ook bij Natrada, waar onder meer de verzorgingsproducten van het merk Urtekram verkrijgbaar zijn. “De verkoop van handzepen loopt als een tierelier momenteel”, vertelt Ramon van Huffelen. Een paar weken geleden waren de zilverkleurige pompjes van Urtekram voor de 380 milliliter handzeep op. De Deense producent koos voor een tijdelijke oplossing door de handzeep van een gouden pompje te voorzien.

Ramon hierover: "Hierdoor kan Urtekram blijven uitleveren en ze voorkomen tegelijkertijd verspilling van producten. De gouden pompjes werden voorheen namelijk gebruikt voor de Morning Haze handzeep. Die is echter uit het assortiment gehaald. Om verspilling te voorkomen leveren we de komende tijd dus handzeep-varianten met een gouden pomp. Zodra de zilveren weer op voorraad zijn, zal Urtekram deze weer gaan uitleveren."

Waar de vraag na de eerste 'coronaweken' weer wat afnam, merkt de ondernemer dat het nu weer heel druk is. "We krijgen enorm veel bestellingen binnen, vooral omdat veel winkels weer voorraad moeten gaan opbouwen nu. Er is ook duidelijk meer vraag naar onze biologische wijnen en het bier. Hiervan leveren we de laatste tijd extra veel aan de winkels. Hieruit blijkt maar weer dat veel mensen zoeken naar alternatieven nu de horeca dicht is."

Wat zijn de andere hardlopers momenteel? "Er is veel vraag naar de handzeep van Speick op basis van plantaardige oliën. Deze zeep is heel zacht en houdt de huid vettig. Ook is de laatste tijd de vraag naar de aloë vera huidgel van Urtekram flink toegenomen. Dit is waarschijnlijk het gevolg van het feit dat de eikenprocessierups weer in het nieuws is."

Voor meer informatie:

Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
055 5337799
informatie@natrada.nl  
www.natrada.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven