Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Sneller dan verwacht uit ons jasje gegroeid"

Bio4Pack groeit verder in het Duitse Nordhorn

"Ondanks de hectische tijd waarin we nu met zijn allen verkeren, groeit Bio4Pack verder. Natuurlijk hebben ook wij te maken met de effecten van het COVID-19 virus, maar desondanks zijn we sneller dan verwacht uit ons jasje gegroeid. Konden we nog geen twee jaar geleden melden dat we een nieuw pand met veel opslagruimte betraden, inmiddels is deze ruimte alweer te klein geworden. Daarom hebben we besloten om het pand naast het huidige pand te huren. We hebben hierdoor ruimte gecreëerd om nog beter op de vraag naar nieuwe producten te kunnen inspelen", vertelt Patrick Gerritsen, directeur van Bio4Pack.

Bio4Pack heeft het pand links op de foto gehuurd. Rechts staat het nieuwe pand dat het bedrijf nog geen twee jaar geleden in gebruik nam. 

Hij geeft aan dat vooral de recent geïntroduceerde Paddy Straw Trays het antwoord op vragen van veel (nieuwe) klanten blijken te zijn. "Het assortiment wordt binnenkort verder uitgebreid waardoor nog meer producten verpakt kunnen worden in deze duurzame en MVO verantwoorde verpakking. Met de ingebruikname van het nieuwe pand kunnen we nu meer voorraad aanhouden waardoor we onze klanten nog sneller kunnen beleveren."  

De Paddy Straw Trays.

Voor meer informatie: p.gerritsen@bio4pack.com en www.bio4pack.com     

Publicatiedatum: