Brouwerij De Leckere doneert bier aan de horeca

"Het belang van de horeca is het belang van de brouwers"

In navolging van brouwerij Van de Streek en andere Utrechtse brouwers gaat ook brouwerij De Leckere een deel van haar omzet die zij maakt in haar webshop in de vorm van bier doneren aan de horeca.

Directeur van De Leckere Eric Odenwald: "Het belang van de horeca is het belang van de brouwers. Het is een goed signaal als de Utrechtse brouwerijen ook hierin samenwerken. De Leckere stelt al een paar weken haar online vrijmibo pakketten afwisselend samen met bieren van een andere Utrechtse brouwerij. Deze week doen we dat samen met Van de Streek en dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat
een deel van deze omzet wel en een ander deel van deze omzet niet naar de horeca gaat. Vandaar dat wij ons van harte aansluiten bij dit sympathieke initiatief."

De hoeveelheid bier die gedoneerd wordt, staat gelijk aan 10% van de omzet uit onze webshop. Welke horecazaken bier ontvangen zodra de deuren weer open gaan, dat bepaalt de webshopklant. Tijdens het afrekenen kunnen zij aangeven welke zaak in welke stad zij willen steunen met hun aankoop. Het maakt dan ook niet uit of dit al een horecaklant van De Leckere is.

Odenwald: "Waar het nu om gaat is dat de horeca, zodra zijn weer open mag en hopelijk is dat héél snel, vers Utrechts bier kan serveren en daar dan een mooie marge op kan maken. Geloof me, die kunnen ze straks heel hard gebruiken."

Voor meer informatie: www.deleckere.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.