Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mark Ipema nieuwe operationeel directeur AR

De raad van commissarissen van AgruniekRijnvallei (AR) heeft Mark Ipema (49 jaar) als operationeel directeur aangesteld. Met ingang van 18 mei zal hij voormalig operationeel directeur Albert Getkate opvolgen.

Mark Ipema is opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Een groot deel van zijn carrière heeft hij gewerkt in de chemische industrie. Hij heeft daar kennis opgedaan over de productie van geneesmiddelen, diervoederadditieven en cosmetische ingrediënten. Mark Ipema heeft veel managementervaring en kennis van IT in operationele omgevingen.

Mark Ipema wordt verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van AR, waaronder productie, logistiek, kwaliteitszorg, op- en overslag en het beheer van onroerend goed. Op termijn zal hij ook de inkoop van mengvoedergrondstoffen gaan coördineren.

AR is bijzonder blij met de benoeming van Mark Ipema. Algemeen directeur Martin Grift: “Ik verwacht dat Mark Ipema met zijn kennis en ervaring een mooie aanvulling is op het directieteam van AR. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken.

Voor meer informatie: www.agruniekrijnvallei.nl 

Publicatiedatum: