Wil het duurzame alternatief voor het kindersurprise ei worden

PLAYinCHOC is nu breed verkrijgbaar

PLAYinCHOC is het biologische product van het jaar 2020 en na het winnen van deze prijs hebben Udea, Odin, Biofresh en Eco-groothandel besloten PLAYinCHOC op te nemen in het assortiment. 'PLAYinCHOC heeft meer bekendheid nodig om een bestaan op te bouwen' was de missie die PLAYinCHOC van de jury meekreeg na het winnen van de prijs op de Bio-beurs in Zwolle. Dankzij deze nieuwe klanten kan PLAYinCHOC haar bekendheid verder vergroten en haar missie om het alternatief voor het kindersurprise ei te worden ook in de Benelux uitvoeren. 

PLAYinCHOC
Een echt duurzaam alternatief voor het kindersurprise ei. PLAYinCHOC maakt leuke kleine cadeautjes voor kinderen. In elk doosje zitten twee vegan biologische chocolaatjes van 10 gram, een 3D puzzel (bijvoorbeeld van een dino of een bosdier) en een informatief verhaaltje over de puzzel.Maakt kinderen en ouders blij
"Kinderen vinden de chocolaatjes lekker en de 3D dieren puzzels leuk om mee te spelen. Een mooie combinatie van eerlijk eten en educatie, iets wat ouders aanspreekt", vertelt Erik van Gangelen namens Brandplant. Er zijn meer dan 25 verschillende dieren die verzameld kunnen worden. PLAYinCHOC heeft verschillende soorten thema's voor haar puzzels: dinosaurussen, uitstervende dieren, bosdieren, konijnen en Kerst.

Duurzaam
De producten van PLAYinCHOC zijn allergenen-vrij (dus geen zuivel, gluten, noten of soja), biologisch, vegan, plasticvrij en bevat geen geraffineerde suiker. De chocolaatjes zijn verpakt in composteerbare folie (mag in de GFT-bak), de 3D puzzels worden gemaakt van gerecycled karton en alles is bedrukt met plantaardige inkt. De cacao is biologisch en wordt direct ingekocht bij boeren in Peru.

Award winning
PLAYinCHOC is het biologisch product van het jaar 2020 en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Zoals het beste nieuwe biologische product volgens food matters, beste nieuwe innovatie wereldwijd volgens IFE en Great Taste in 2019.

Voor meer informatie:

Erik van Gangelen
Brandplant
06 34016551
grow@brandplant.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.