Gezichtsverzorging voor de oudere huid en die meer nodig heeft

Dr. Hauschka 100% natuurzuivere gezichtsverzorging breidt de Regeneratie lijn uit met twee luxe producten voor de ouder wordende huid. Regeneratie Dagcrème Intensief en Regeneratie Olie Intensief zijn ontwikkeld voor de rijpere huid die meer nodig heeft omdat deze droger en gevoeliger wordt. De effectieve samenstellingen maken de huid stevig en versterken de huidbarrière. De producten zijn vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

De rijpere huid wordt vaak droger en gevoeliger waardoor het belangrijk is om de huidbarrière te versterken. De huid vraagt dan om langdurige bescherming en wat extra TLC. De twee nieuwe producten van Dr. Hauschka’s Regeneratie lijn bieden wat de huid nodig heeft. Ze verstevigen de huidbarrière en zorgen voor een sterkere huid wanneer deze de natuurlijke stevigheid en elasticiteit verliest. De romige textuur maakt de huid zacht, soepel en stralend. En bovendien zijn deze producten ook nog eens vegan.

Regeneratie Dagcrème Intensief: intensieve gezichtsverzorging
De nieuwe, luxe dagcrème is de perfecte start van elke dag. De samenstelling van medicinale plantenextracten van sleedoornbloesem met vruchten gemengd met amandelmelk en olijfolie stimuleert elasticiteit en voorziet de ouder wordende, droge huid van een intensieve hydratatie boost. Een trekkerig gevoel en fijne lijntjes door droogheid zullen onmiddellijk verminderen.

Regeneratie Olie Intensief: intensieve verzorging
Het nieuwe Regeneratie Olie Intensief combineert de intensieve werking op de huid van een olie met de kracht van een serum. "De samenstelling met voedende amandel- en olijfolie en extract van sleedoornbloesem bewerkstelligt langdurige bescherming door het verbeteren van de huidbarrière van droge, volwassen huid. De huid is meer in balans en weerbaar en is perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf. De huidverzorging kan worden afgestemd op ieders behoefte: de olie kan worden vermengd met Regeneratie Dagcrème Intensief om de effecten van de crème te versterken, of kan worden gebruikt na aanbrengen van de dagcrème waardoor de huid nog intenser wordt beschermd. Dat maakt deze lijn zo speciaal."

Producten sluiten precies aan bij behoeftes van droge, rijpe huid
"Wie nog gelooft dat natuurlijke cosmetica niet effectief is, heeft het mis. In wetenschappelijke onderzoeken door onafhankelijke instanties wordt de effectiviteit van de producten uit de Regeneratie lijn aangetoond. De Regeneratie Dagcrème Intensief en de Regeneratie Olie maken de huid dikker, versterken de weerstand van de huid, werken vocht inbrengend en zorgen voor langdurige bescherming. In toegepaste studies bevestigen proefpersonen hoe goed de huid aanvoelt: de huid is gevoed de hele dag door, zijdezacht, soepel en verzorgd. Rimpels die worden veroorzaakt door een tekort aan vocht in de huid zijn duidelijk minder zichtbaar.

Beschikbaarheid
Regeneratie Dagcrème Intensief is een 40 ml product met adviesprijs € 69,95. De Regeneratie Olie Intensief is een 20 ml product met adviesprijs € 75,95. De producten zijn verkrijgbaar via www.drhauschka.nl , gecertificeerde therapeuten en erkende verkooppunten vanaf 20 februari 2020.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven