Adrie Jonkers van Oirschot Organics heeft niets te klagen over personeel nu de oogst bijna begint. Normaal zijn het voornamelijk Poolse arbeidsmigranten die de tomaten, paprika's en courgettes plukken, maar die blijven thuis. Gelukkig melden zich voldoende mensen, zoals zzp'ers en mensen uit de horeca, bij hem om te helpen, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Boerderij van de Toekomst in Lelystad legt activiteiten in 2026 grotendeels stil
-
Landbouw roept kabinet op: stel 8e Actieprogramma Nitraatrichtlijn nog dit jaar vast
-
Droogteproef 2025 laat robuuste aardappelrassen zien met sterke droogtetolerantie
-
Europese Commissie wil toelating biocontrol en biociden versnellen
-
Trends in ziekten en plagen biologische vruchtgroenten
-
"We moeten meer samenwerken met de natuur"
-
Biologische kasproductie stimuleren door kennis en innovatie
-
Nieuw seizoen Zuid-Afrikaanse biologische druiven van start
-
"Na 17 jaar biologisch terug naar gangbare teelt"
-
“Implementatie AI zonder begeleiding werknemers vergroot risico op langdurig verzuim”