"Momenteel weinig orders vanuit het buitenland"

Badgoed nu ook in de kleur Mineral Green

Tholen - Het badgoed van Bo Weevil is vanaf nu in een derde kleurvariant verkrijgbaar. Naast Naturel white (ecru) en Antraciet is deze lijn er nu ook in Mineral Green. "We hebben onze ontwerpster na laten denk over een nieuwe kleur. Zij heeft vervolgens een aantal kleurkaarten aan ons gepresenteerd en daaruit hebben we gekozen. De mineraalgroene tint past heel mooi bij de andere kleuren badgoed die we al in ons assortiment hadden", vertelt Iris Komen.

Het badgoed is net als alle andere stoffen en producten van Bo Weevil gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Het is verkrijgbaar in diverse maten: Doekje (30x30 cm), Gastendoekje (30x50 cm), Handdoek (50x100 cm), Douchelaken (70x140 cm) en Badlaken (100x180 cm).

Bo Weevil is de Nederlandse pionier op het gebied van bio-katoen en heeft al bijna 30 jaar ervaring hierin. Een groot deel van de producten gaat de grens over, waardoor ook bij Bo Weevil de gevolgen van het coronavirus duidelijk merkbaar zijn, zo geeft Iris aan. "Zo'n 40 tot 45% van onze producten gaat naar het buitenland. De handel ligt niet helemaal stil, maar we krijgen momenteel weinig orders binnen." Ook in eigen land is het rustiger qua bestellingen: "We hebben momenteel een actie met gratis verzending, maar merken dat ook op de binnenlandse markt niet zoveel gebeurt momenteel."

Het bedrijf levert stoffen en bio-katoenen producten aan heel veel verschillende partijen. "We hebben onlangs onze klanten opnieuw in kaart gebracht. Hier kwam uit naar voren dat we heel veel verschillende klanten bedienen. Voor onze brood- en groentenzakjes werken we bijvoorbeeld veel samen met partijen als Udea en Odin. Stoffen gaan naar groothandels zoals Pure Coverz en merken die er kleding van maken. Ook beleveren we diverse webshops en is er een groep die bio-katoenen tassen gebruikt voor promotie." Qua productgroepen springt één groep er duidelijk bovenuit: "Tassen is bij uitstek de grootste productgroep."

Voor meer informatie:

Iris Komen
Bo Weevil
De Liesbosch 8D
3439 LC Nieuwegein
030 2881521
iris@boweevil.nl  
www.boweevil.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven