1% van omzet naar bescherming van onze planeet

100% plantaardige shampoos voor het hele gezin

Zachte haren krijgen en tegelijk je steentje bijdragen aan de natuur? Dankzij de nieuwe ecologische en sulfaatvrije shampoos van Douce Nature kan men deze twee vliegen in één klap slaan. Er zijn 11 verschillende shampoos die door Hygiena verdeeld worden in België. De shampooflessen zijn gemaakt van ruwe rietsuiker en maïs, waardoor ze 100% plantaardig en dus recycleerbaar zijn. Ook gaat 1% van de omzet naar acties om de planeet te beschermen. De shampoos zijn Cosmos Organic-gecertificeerd.

Douc(h)e Nature
Met zijn ruime assortiment biologische verzorgingsproducten, heeft Douce Nature voor ieder wat wils. Douce Nature is lid van de vereniging 1% for the Planet en doneert daarom 1% van zijn omzet aan organisaties die de natuur helpen beschermen zoals Sea Shepherd, Surfrider en Planète Mer. De shampoos zijn zowel beschikbaar in een handig klein formaat als in een familieformaat, om het hele gezin van de meest glanzende haardos te voorzien.

250 ml : € 6,25
1 l : € 12,55

Over Hygiena
Hygiena is een groothandel gespecialiseerd in de import, export en distributie van natuurproducten, biologische producten en dieetproducten. Vanuit zijn thuisfront Sint-Niklaas doet Hygiena dit al meer dan 60 jaar, sinds 1955 om precies te zijn.

Voor meer informatie: web@hygiena.be en www.hygiena.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven