Transitie naar Best of Bio Speciaalzaak voltooid in Ermelo

"Het werd toegejuicht om zelfstandig verder te gaan"

Tholen - Sinds 1 maart prijkt er een nieuwe naam op de gevel van de bio-speciaalzaak in Ermelo, namelijk: Best of Bio Speciaalzaak. Ondernemer Bas Sengers is heel blij dat hij er voor gekozen heeft om zelfstandig door te gaan. "Na acht jaar onder de Natudis-vlag gewerkt te hebben, ligt er een sterke basis. We beschikken over een heel trouwe vaste klantenkring en de winkel zit op een heel mooie locatie in Ermelo. Ook toeristen zien onze winkel meteen. Met de nieuwe signing vallen we nog meer op."

De voorgevel en entree van de winkel. 

De winkel is stap voor stap voorzien van een nieuwe look. "We zijn anderhalve maand bezig geweest met de transitie naar het nieuwe concept. De winkel is niet dicht geweest. De meeste werkzaamheden hebben gewoon tijdens de openingstijden plaatsgevonden."

De versafdeling.

Hij geeft aan dat de reacties op het nieuwe uiterlijk van de winkel erg positief zijn. "Het oogt een stuk ruimer, terwijl er qua stellingen helemaal niks veranderd is. Klanten hebben het gevoel dat er veel meer groenten op de versafdeling liggen, maar er is geen kistje bij gekomen. Boven de afdeling hebben we horizontale planken bevestigd, daardoor lijkt het allemaal breder. Ook vallen de kistjes en de kleurrijke producten meer op dankzij de donkere achtergrond." Voor het nieuwe ontwerp van de winkel en de nieuwe huisstijl heeft Best of Bio Speciaalzaak samengewerkt met Dorien Teeling van Flexigraph.

De ondernemer vertelt dat er de nodige voordelen zitten aan het feit dat hij nu een zelfstandige winkel runt. "Als zelfstandige winkel zijn we flexibeler en kunnen we een ander assortiment voeren. Ik heb ook veel met klanten over deze stap gesproken. Ik kon twee kanten op en het werd heel erg toegejuicht om zelfstandig verder te gaan. De winkel maakt een mooie groei door de laatste maanden. Daaruit blijkt naar mijn mening ook het vertrouwen dat de klanten in ons hebben."

Een deel van de zijgevel.

Bas is vooral blij dat na de transitie van de winkel het hele verhaal klopt. "Mijn bedrijfsnaam heet Best of Bio Speciaalzaak en zo heten mijn winkel en het huismerk nu ook. Dit huismerk leveren we ook al aan verschillende andere winkels. Dit is een project dat we met de lokale sociale werkplaats doen. Hier ben ik heel trots op."

Voor meer informatie:

Bas Sengers
Best of Bio Speciaalzaak
Stationsstraat 45a
3851 NB Ermelo
0341-550860
info@bestofbio.nl 
www.bestofbio.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven