Biologische fruitdrank zonder conserveermiddelen

Spar brengt Natur*pur bio-smoothies op de markt

In de Oostenrijkse retail vind je nu voor het eerst verfrissend fruitige smoothies met Spar Natur*pur in bio-kwaliteit. De nieuwe fruitbommen to go zijn helemaal zonder toegevoegde suikers en zonder conserveermiddelen. De Spar Natur*pur bio-smoothies in de smaaksamenstellingen bio-framboos en bio-braam evenals bio-peer en bio-vlierbes zijn per direct bij Spar, Eurospar en Interspar verkrijgbaar. 

De nieuwe bio-smoothies van Spar Natur*pur zijn fruitig, vers en helemaal biologisch. Bij de productie van de bio-smoothies in Niederösterreich wordt er bijzonder veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de inhoudsstoffen van de vitaminerijke sappen. Voor de bessenvariant wordt het zoete puree van bio-frambozen en bio-bramen gecombineerd met verfrissend druivensap en fruitig appelsap in bio-kwaliteit. De Spar Natur*pur bio-peren bio-vlierbloesem smoothie valt in de smaak door de harmonische combinatie van milde bio-perenpuree en bio-vlierbloesem. Deze smaakvolle receptuur wordt perfect aangevuld door fruitig en fris bio-appelsap. Door de zoetheid van het fruit is het toevoegen van suiker niet nodig.

Alles bio bij vijfentwintigste verjaardag  
Spar Natur*pur is het biologische eigen merk van Spar. Wat vijfentwintig jaar geleden met tien biologische zuivelproducten en circa 500 bio-telers begon, is tegenwoordig een succesverhaal. Spar Natur*pur telt tegenwoordig 1.000 bio-producten van meer dan 7.000 bio-telers. Het assortiment van Spar Natur*pur omvat inmiddels bijna alle productgroepen in de categorie levensmiddelen, en de vraag naar deze producten is bijzonder goed. Bij de selectie van producenten let Spar vooral op de versterking van regionaal verankerde Oostenrijkse bio-bedrijven.

Meer informatie is te vinden op: www.spar.at 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.