Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: vegan 'kippenbouillon'

Pascal Depuydt, productontwikkelaar en producent van onder andere de Veggie-Naise, heeft recent een vegan en biologische 'kippenbouillon' ontwikkeld.

De Happy Chicken-vegan bouillon is biologisch, palmolievrij en totaal vrij van allergenen. "Verrassend lekker", vat Jeroen Koedam van Veganlaunch Europe samen.

"Het is niet altijd gemakkelijk om producten te veganiseren maar Pascal is er toch in geslaagd om een biologische en vegan 'kippenbouillon' te maken met een duidelijke smaakbelevenis."

De bouillon is in poedervorm en lost heel goed op in water. Happy Chicken kan ook gebruikt worden als extra smaakmaker voor bijvoorbeeld tofu en plantaardige kipstuckjes.

De Happy Chicken zal voor zowel de retail als de foodservice verkrijgbaar zijn.

Proeven
Op de Biofach in Nürnberg is de Happy Chicken te proeven bij de stand van Vegan Republic in hal 4a en met standnummer 632.

Voor meer informatie:
Veganlaunch Europe
Jeroen Koedam
info@veganlaunch.eu 

Publicatiedatum: