Niulife bij Online groothandel Amanvida.eu

Coconut aminos: het glutenvrije alternatief voor sojasaus

Steeds meer mensen eten glutenvrij. Dit gaat ver, want zelfs in sojasaus zitten gluten. Een glutenvrij alternatief hiervoor is coconut aminos. Deze saus ziet eruit als en smaakt naar sojasaus, maar wordt gemaakt van kokosbloesemnectar en een beetje zeezout. Niulife biedt een heel gamma coconut aminos sauzen met een rijke smaak voor elk moment. Amanvida is de exclusieve verdeler voor Niulife in Europa.

"Coconut aminos is een smaakmaker met een lagere glycemische index dan sojasaus of tamari en bevat wel 17 verschillende aminozuren. Dit zijn de bouwstenen van eiwitten en belangrijk voor onze gezondheid. Coconut aminos saus is daarom ook interessant voor mensen die niet glutenvrij hoeven te eten", vertelt Aaltje Van der Zee.

Niulife (zeg New Life) biedt originele coconut aminos en een naked versie die zelfs FODMAP-vriendelijk is. "Daarnaast maakte dit innoverende Australische merk ook heerlijke coconut aminos varianten voor klassiekers als BBQ saus, Terriyaki saus en Sweet chilli saus. Er is zelfs een balsamico azijn van kokosnectar en een kokos-cider-azijn. Dit moet je proberen."

Niulife: een merk met een hart dat levens verandert
Niulife (zeg: New Life) is een merk dat mensen in kleine gemeenschappen op de arme Solomon eilanden een toekomst geeft dankzij kokosolie. "Aan de start van dit project groeiden de orchideeën nog in de verwaarloosde kokosbomen. Dankzij een eenvoudige kokoshandpers, een slimme uitvinding van Dr. Dan Etheridge, persen de dorpelingen zonder elektriciteit en met de hand kokosolie. De Fair Trade kokosolie is het resultaat, een heerlijke en eerlijke kokosolie die je bij Amanvida kan krijgen. 100% van de winst van Niulife gaat terug naar de dorpelingen die door dit project hun levensstandaard zagen groeien. Fair Trade kokosolie was de aanzet, maar Niulife biedt intussen een breed gamma voedings- en verzorgingsproducten op basis van kokosolie. Puur en van een superkwaliteit. Niulife is een levensveranderend merk met een hart."

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoopkortingen.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven