Casper Juncher Rønnov, Made Natural:

"Grote vraag naar biologische, functionele producten die niet per se probiotisch zijn"

Made Natural zal dit jaar voor het eerst aanwezig zijn bij de Bio-beurs in Zwolle. "We zijn een jong bedrijf en importeren en zetten natuurlijke en biologische producten af binnen de Benelux. Onze focus ligt op gezonde, duurzame merken van uitstekende kwaliteit die natuurlijk en biologisch zijn. We waren vorig jaar oktober aanwezig bij het BioXpo-Vitasana-evenement in Brussel, en we waren overweldigd door de feedback en interesse van consumenten, winkeleigenaren, groothandelaren en de media. Nu kijken we ernaar uit om spelers van onze eigen markt te ontmoeten tijdens de Bio-beurs. Hier zijn we aanwezig met nieuwe, innovatieve merken binnen het biologische functionele drankensegment", zegt Casper Juncher Rønnov.

Bloomy Drinks is één van de eerste biologische functionele dranken ter wereld, zonder synthetische ingrediënten, conserveringsmiddelen en toegevoegde suikers. Onze bossen en bergen zitten vol met geweldige middelen, die veel mensen helemaal niet kennen zoals wortels die ons energie geven, kruiden die ons gelukkiger maken, bloemen die geweldig smaken en vers water uit waterstroompjes en koude bronnen. Dat is alles wat we nodig hebben om moderne, verse en gezonde dranken te ontwikkelen. Elke Bloomy Drink bevat 500 mg kruidenextract (Ginseng, IJslands mos, Siberische ginseng, Schisandra bessen, en Engelwortel).

Met Bloomy Drinks gaan we terug naar de basis. Het bevat uitsluitend ingrediënten die gemaakt zijn door Moeder Aarde. Als twist op de huidige beschikbare vitaminedranken is Bloomy Drinks lichtbruisend en lekker verfrissend.

De dranken zijn beschikbaar in flessen van 500 ml.

Eén van de grootste trends van het moment zijn koudgeperste shots, die het immuunsysteem, de bloeddruk en het energieniveau een boost geven en verbeteren. We introduceren daarom Nordic Organic met hun koudgeperste shots, die op dit moment bestaan uit Gember en Gember, Kurkuma en Chili. Er wordt geen water of suiker aan de sappen toegevoegd. Bovendien hebben de sappen een houdbaarheid van een jaar en kunnen ze opgeslagen worden op kamertemperatuur of een koudere temperatuur. Bij Nordic Organic wordt er niks weggegooid bij de productie en ze willen altijd het maximale uit hun bronnen halen. Daarom werken ze samen met andere bedrijven die voeding en dranken produceren om de pulp die overblijft te recyclen. Deze pulp wordt vervolgens gebruikt om plantaardige worstjes, bieren, vezelrijke muffins te maken, of de pulp wordt gebruikt als compost om nieuwe groenten te telen.

De shots zijn beschikbaar in flesjes van 60 ml.

Casper: "We weten dat er een enorme vraag is naar gezonde en functionele producten binnen de drankencategorie, dranken die niet per se probiotisch zijn. Probiotische dranken, zoals kombucha en kefir, hebben de laatste jaren grote stappen gezet en zullen alleen maar populairder worden, omdat de vraag naar meer gezonde dranken toeneemt. Bij Made Natural houden we van probiotische dranken, maar we zien ook dat de biologische markt een aantal goede alternatieven mist voor andere functionele dranken die je wel op de conventionele markt vindt. Wij zijn ervan overtuigd dat de beschikbaarheid van meer eerlijke, innovatieve en rebelse merken een uitdaging zal bieden voor de markt".

Naast de Bloomy Drinks en de shots van Nordic Organic zal Made Natural ook het Scandinavische merk AYOOLA meenemen, 's werelds eerste biologische limonade met koud gezette koffie. Dit is een geweldige alternatieve energiebooster zonder alle slechte ingrediënten. Probeer ook eens Innate, een Alpenwater met berkensap en superfruit, dat rijk is aan antioxidanten en laag is in calorieën.

Casper op de BioXpo-Vitasana 2019.

Bezoek Made Natural bij stand 377.

Voor meer informatie: hello@madenatural en www.madenatural.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven